Skip to content

Sokobanja arrow PRIVATAN SMEÅ TAJ
Listing objekata
Pretraživanje:  Napredna pretraga

Tip objekta
Vile(1)
Vila ili letnjikovac ili kuća za odmor je prestižni stambeni objekat; raskošna građevina za odmor. Vile su obično velikih razmera i često su okružene lepo uređenim parkovskim površinama. Grade po posebnim projektima, a izgledom vile i okoline vlasnik najčešće ističe svoju osobnost i ukus. U Sokobanji se nalazi veliki broj raskošnih vila koje možete razgledati u nastavku.

Agent Menu

Nije dostupno

Napomena

Portal Sokobanja www.soko-banja.org ne snosi nikakvu odgovornost za sadržaj oglasa. Portal Sokobanja www.soko-banja.org zadržava pravo uklanjanja oglasa bez upozorenja i obaveŔtavanja davaoca oglasa.

Sadržajem oglasa administriraju stanodavci samostalno.

PostavljaĆØ oglasa (stanodavac) garantuje za taĆØnost informacija iznetih u oglasu i u obavezi je da objekte koje izdaje kategorizuje prema važeƦoj zakonskoj regulativi i da u oglasu navede kategoriju objekta koji izdaje. Stanodavac je obavezi da sve goste prijavi turistiĆØkoj agenciji i da plate boraviÅ”nu taksu.

Nije dozvoljeno reklamiranje nekategorisanog privatnog smeÅ”taja. U skladu sa ĆØlanom 62. stav 5. Zakona o turizmu ugostitelj je dužan da ā€žu pisanom, govornom ili vizuelnom javnom oglaÅ”avanju taĆØno koristi vrstu i kategoriju ugostiteljskog objekta koja mu je odreĆ°ena reÅ”enjem ministra, odnosno nadležnog organa jedinice lokalne samoupraveā€.
Nepravilnosti prijaviti turistiĆØkoj inspekciji na broj 018/830-704

Prijavljivanje


Zaboravili ste lozinku?

Statistika

Na sajtu su trenutno 1 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas100
mod_vvisit_counterJuce184
mod_vvisit_counterOve nedelje1247
mod_vvisit_counterOvog meseca1511