ZABAVA => - Zanimljivosti iz zemlje i sveta - => : Vassa 26 May, 2008, 04:43:48 PM: Prvi trening "azura" prekinule devojke u bikinijima
: Vassa 26 May, 2008, 04:43:48 PM
Prvi trening reprezentacije Italije u pripremama za EURO2008 prekinut je zbog utrèavanja neovlašæenih lica na teren, ali ne huligana kao što je uobièajeno, veæ dve prelepe devojke u bikinijima! Izabranici Roberta Donadonija su u nedelju ujutru odraðivali lagani trening u nekompletnom sastavu, a petorica odsutnih itekako imaju da žale za propuštenim. Dve lepotice iz televizijske emisije "Lucinjolo" venecuelanska manekenka Mirajana Puljia i igraèica iz Milana Lisa dala Via utrèale su na teren u kupaæim kostimima. Najsreæniji je bio Ðanluka Zambrota koji je zaradio i poljubac, a zatim je nasmejano obezbeðenje odvuklo devojke sa terena. Trening je nastavljen uz nešto više osmeha na licima fudbalera reprezentacije Italije, a devojke su ostale bez novinarskih akreditacija za trening kampove "azura".
(http://img84.imageshack.us/img84/2249/azuricf6.jpg) (http://imageshack.us)


Oni koji æe žaliti što nisu došli ujutru na Koveræano u Firenci su igraè Liona Fabio Groso i èetvorka iz Rome Panuæi, De Rosi, Perota, Akvilani, koja se selekciji prikljuèila tek na popodnevnom treningu zbog proslave osvajanja Kupa.

http://www.youtube.com/watch?v=JVa5QnfmyeM&eurl=http://blic.co.yu/sport.php?id=43147

IZVOR: http://blic.co.yu

Verovatno da se nasim reprezentativcima Srbije ovako nesto desilo, osvojili bi sigurno SP 2010.:grin: