ZABAVA => - Zanimljivosti iz zemlje i sveta - => : misscheaf 21 June, 2008, 11:22:49 AM: Sve spremno za dolazak The Police
: misscheaf 21 June, 2008, 11:22:49 AM
(http://www.mtsmondo.com/slike/vesti/001/008/v100846p0.jpg)
Prostor na Ušæu gde æe Sting i ekipa nastupiti 24. juna uveliko se sprema za dolazak rokenrol legendi.

Organizatori "Music star production" do guše su u pripremama, kako bi svi zahtevi benda The Police bili ispunjeni na vreme.

The Police æe nastupiti na bini širine 60 a visine 20 metara, koja je još uvek u fazi montaže, pa æe u punom sjaju zablistati 23. juna popodne, a na njenom postavljanju radi ista ekipa od 200 domaæih radnika koja je bila zadužena i za prošlogodišnji koncert grupe "Rolingstouns". Oprema za binu stigla je u 11 kamiona, tako da je montiranje veæ poèelo, a u sledeæa dva dana stiže produkcijska ekipa britanske grupe.

Za èlanove benda postavljen je i posebni šator, umesto bekstejdža, u kojem æe uživati u šampanjcu "Don perignon", ledenom èaju, makedonskom vinu, i svežem voæu. Hladovinu æe im praviti palme!
Za publiku, postavljena su 73 ulazi sa bar-kod skenerima, (otvoreni veæ od 16 h), prilagoðeni ulazi za osobe sa invaliditetom, odgovarajuæi broj pokretnih toaleta, šankovi, protivpožarna zaštita i cisterne sa vodom.

Postavljene su i VIP tribine sa 2.000 sedeæih mesta i posebnim ulazom, posebna platforma za invalide, na koju se ulazi iz Bulevara Nikole Tesle, gde æe ulaziti i publika sa kartama za "sektor P2". U sektor P1, koji može da primi 10.000 ljudi, publika æe moæi da uðe na 12 kapija iz pravca hotela "Jugoslavija.

Bulevar Nikole Tesle biæe zatvoren, od 24. juna u 9 èasova do 25. juna u 3 èasa iza ponoæi, u delu od Bulevara Mihaila Pupina do ulice Trešnjinog cveta, gde æe biti preusmeren i autobuski saobraæaj.

U istom periodu biæe zatvorena i Ulica Ušæe od Bulevara Mihaila Pupina i Bulevara Nikole Tesle do kraja ulice. Biæe postavljen i odreðeni broj blagajni sa preostalim kartama, ukoliko ih bude bilo, jer je interesovanje veliko. Oèekuju se gosti iz Bosne i Hercegovine, Bugarske, Maðarske, Nemaèke, Austrije, a dve karte su prodate na Islandu.