SOKOBANJSKI FORUM => Mali oglasi => : Francuz 08 November, 2008, 03:52:55 PM: Muskarac, 39, trenutno u Sokobanji, inace zivi u Francuskoj
: Francuz 08 November, 2008, 03:52:55 PM
Živim u Francuskoj, imam 39 godina, inaèe sam odlièno situiran u Sokobanji, gde se trenutno nalazim

Imam veliku kucu u Sokobanji.. Kuca velika, lepa - kao iz snova, kao iz bajke!

I kada smo veæ u bajci: Bajka ne bi bila bajka da nazovi ga „princ” nije upao u veliki problem: Lecen sam od poremecaja paznje sa hiperaktivnoscu i od nesanice pre par godina. I tako me doktori navukose na BENZODIAZEPINE.

Inaèe sam bio odlièan djak, student, ne pijem, ne pusim, ne drogiram se niti sam ikada to radio, miran sam, nisam agresivan, ma milina od coveka rekao bi svako ko ne zna moje muke, ali ovo sa tabletama menja stvar i daje sasvim drugi obrt bajci!

Ni sada ne pravim nikakve probleme, ali kada dodje po podne borim se u sebi i protiv sebe da ne uzmem tu tabletu.. Kada ne uspem ne mogu da opisem taj osecaj krivice.. A sto vreme ide sve cesce ih uzimam i sve mi je teze..


I bajka ne bi bila bajka da nije ove moje zelje:

Voleo bih da mi se javi zenska osoba punoletna do svojih 35 godina koja prolazi te muke zavisnosti od benzodiazepina pa da zajedno uspemo. Može i osoba sa decom, u mom dvorcu ovde u Banji ima mesta za sve i posto imam pozitivne i vedre poglede na svet koliko je to moguce u ovoj situaciji: nece mi smetati ni tvoji mali princevi i princeze..

Ali, devojko: Pred nama je borba! Dodji da mi pomognes da pobedimo zajedno! Ja tebe da hrabrim da ne uzimas tu tabletu, a ti mene isto..

Prihvatam i zensku osobu koja nije zavisna od benzodiazepina ali koja misli da može da mi pomogne! A ja æu tebe odvesti da zapocnes novi zivot u Francuskoj!

Pitace neko zašto zensko, a ne musko?

Kao prvo kakva bi to bajka bila da princ princa vodi tamo negde! ?
Drugo: nisam zeljan avantura u ovoj situaciji i poput jadnog Radovana koji se krio po Beogradu tako se i ja krijem po sopstvenoj dusi i razmišljam ne misleci mnogo na avanture sa ženama.

JEDINA AVANTURA VREDNA ISTINSKI VREDNA ZA MENE JE: DODJI POMOGNI MI DA IZADJEM IZ OVOG TUNELA (POMOGNIMO JEDNO DRUGOM ZAJEDNO) A POSLE IDEMO U FRANCUSKU NA KRAJU NAšE BAJKE I POCETKU NOVOG ZIVOTA..

(„A onda su živeli dugo, duuugo..”)

MOJ MAIL: sokofrance@voila.fr
Javi se!

(Napominjem jos jednom da sam fizicki zdrav i da nemam nikakvih bolesti prenosljivih niti bilo kojih drugih fizickih bolesti)

DAKLE, PISI AKO SI BLIZU SOKOBANJE I MOG DVORCA:
sokofrance@voila.fr