SOKOBANJSKI FORUM => Offtopic => : Sale-X 13 November, 2008, 12:31:07 PM: DEVOJČICA MAGNET!
: Sale-X 13 November, 2008, 12:31:07 PM
DEVOJČICA MAGNET!

Jelena Momčilov (8) iz sela Željuša kod Dimitrovgrada ima čudnu moć, njeni dlanovi kao magneti privlače razne predmete

(http://www.pressonline.rs/admin/image.jpg?imageId=29345&thumb=1)
Prkosi gravitaciji... Jelena demonstrira kako „drži" telefon

Osmogodišnjoj Jeleni Momčilov, iz dimitrovgradskog sela Željuša, „lepi" se za ruke sve čega se dotakne.

Njeni dlanovi predstavljaju pravi magnet, u bukvalnom smislu te reči, za predmete od metala, drveta i plastike, a samo dodirom svog otvorenog dlana može da diže sa poda i manje stolice!

Prema rečima Jelenine majke Slavice Momčilov, njena ćerka je sama otkrila da poseduje posebne moći.

- Pre tri godine gledala je neki film na televiziji u kome je jedna devojčica imala ovakve moći. Ispričala mi je da je onda pokušala da napravi isto, i uspelo joj je. Odmah je dotrčala do mene i sva nasmejana ponovila - kaže za Press Slavica, inače majka troje dece.

Poludeo visak

Jelena je skrenula i pažnju naučnika. Pregledao ju je čuveni geofizičar i hemičar sa niškog Prirodno-matematičkog fakulteta prof. dr Pavle Premović.

- Profesor Premović je ustanovio da neka neobjašnjiva sila tera visak da „poludi" kad se nađe iznad njenih dlanova, dok na drugim delovima tela nema nikakve reakcije. Predložio je da Jelenine moći ispitaju i stručnjaci iz Amerike, neki parapsiholozi, ali mi na to nismo pristali - kaže majka Slavica.

Da misterija bude veća, osim što može da „lepi" predmete za ruke, Jelena ometa i signal mobilnog telefona.

- Njeno prisustvo ometa signal mobilnog telefona, a energija koju poseduje je toliko jaka da može da greje na daljinu.

Dešavalo se da na razdaljini od dvadesetak centimetara od njenih ruku imam osećaj kao da sam ruke stavila iznad usijane ringle, a njene ruke su potpuno hladne, i ona ne oseća ništa. Iz godine u godinu njena bioenergija je sve jača. Sada može da diže i manje stolice, što ranije nije mogla.

(http://www.pressonline.rs/admin/image.jpg?imageId=29346&thumb=1)

Dešava se da joj se noću energija nagomila i da mora da je isprazni. To radimo tako što stavi ruke u vodu, ili zabije prste u zemlju, a energiju prazni i čitanjem - kaže Slavica.

Mala Jelena je lepo i pametno dete. Uprkos svojim neverovatnim sposobnostima, koje ona još shvata kao igru, ona živi sasvim normalnim životom, kao i svi njeni vršnjaci iz škole.

Prema njenim rečima, izuzetno voli recitacije i pesme koje sa lakoćom uči napamet.

- Najviše volim engleski jezik, kao i srpski, jer obožavam da čitam. Posebno volim bajke, priče i pesme, u kojima stvarno uživam. Matematiku ne volim mnogo - kroz osmeh priznaje ova uvek nasmejana devojčica.

Pedijatar u Institutu za majku i dete Vladislav Vukomanović kaže za Press da se kod devojčice Jelene Momčilov sigurno radi o bioenergiji, ali da se on tokom svoje višegodišnje prakse nije sreo sa detetom koje ima slične sposobnosti.

(http://www.pressonline.rs/admin/image.jpg?imageId=29347&thumb=1)

U Udruženju prijatelja bioenergije kažu da mala Jelena ima redak i jedinstven dar koji ne može da joj stvori zdravstvene probleme.

A. ĆIRIĆ, PressOnline (http://www.pressonline.rs/page/stories/sr.html?view=story&id=51140&sectionId=33)


: Odg: DEVOJČICA MAGNET!
: Gabriel 13 November, 2008, 02:01:46 PM
znaci Magneto je dosao, sada su tu negde i Professor Charles Xavier  i ostali; nego mogu jada budem Wolverine, pristajem i na ono maltretiranje sa onim metalom....
(http://images4.wikia.nocookie.net/x-men/images/thumb/8/85/Magneto.JPG/300px-Magneto.JPG)