ZABAVA => - Zanimljivosti iz zemlje i sveta - => : Sale-X 13 April, 2009, 02:39:35 PM: Neugledna Britanka osvojila glasom žiri emisije "Britain's Got Talent"
: Sale-X 13 April, 2009, 02:39:35 PM
Suzan Bojl (48) iz Škotske priredila je pravo iznenaðenje na sinoænoj audiciji za televizijsku emisiju 'Britain's Got Talent', koja se bavi otkrivanjem muzièkih talenata, piše "Sandej Mejl".

Suzan, koja priznaje da se nikada u životu nije ljubila, postala je pravi hit kada je otpevala pesmu "I Dream a Dream" iz mjuzikla "Jadnici".
Publika je dobacivala neuglednoj ženi iz Betgejta, sve dok se nije popela na scenu i rekla žiriju da želi da bude pevaèica. Nakon nekoliko sekundi pevanja Suzan je dobila buran aplauz i osvojila, na poèetku nenaklonjenu publiku.
Sada je favorit za takmièenje talenata, koje se u Velikoj Britaniji održava od 2007. godine. Pobednik dve serije takmièenja dobija 100.000 funti i moguænost da nastupi ispred èlanova kraljevske porodice, na godišnjoj gala veèeri "Rojal Varajeti Performans".

Suzan, koja je pesmu posvetila pre dve godine preminuloj majci Bridžit, ostavila je struèni žiri u suzama. Ona je izjavila da ju je smrt njene majke navela da se prijavi za takmièenje talenata.
"Moram da priznam da je ona najveæe iznenaðenje u tri godine koliko traje ovaj šou. Dok je stajala tamo na sceni, svi su joj se smejali. Ali sada se više niko ne smeje. Bila je zapanjujuæa. Oporavljam se šoka", rekao je jedan od sudija.
Suzan sada porede sa Polom Robertom Potsom, britanskim tenorom koji je 2007. pobedio u "Britain's Got Talent", pevajuæi ariju "Nesun Dorma" iz opere Ðakoma Puèinija "Turandot".

"Nikada se nisam poljubila"
Suzan, koja je pretrpela ošteæenje mozga tokom roðenja, rekla je da živi u kuæi u kojoj je odrasla, sa maèkom Pebls. Oboje roditelja, mama Bridžit i tata Patrik su preminuli. Ona je bila poslednje dete u porodici. Roðena je carskim rezom, ali je usled nedostatka kiseonika pretrpela ošteæenje, zbog èega ima poteškoæa sa uèenjem.

U školi su je maltretirali zbog njenog stanja, ali je utehu pronašla u pevanju.
Ona je priznala da su njeni roditelji smatrali da je bolje da živi s njima, kako bi bila sigurna.
"Zato nikad nisam izašla sa muškarcem. Kako je vreme prolazilo, samo sam prihvatila da se to nikada neæe dogoditi. Mama i tata nisu hteli da imam momke jer su se brinuli da æe me iskoristiti. Nikad se nisam poljubila", iskrena je Suzan, dodajuæi da nikada nije primila ni poljubac u obraz.


http://www.youtube.com/watch?v=9lp0IWv8QZY


: prodavac mobilnih telefona
: Sale-X 13 April, 2009, 02:41:21 PM
pre nje video sam ovog coveka - prodavca mobilnih telefona èija je želja bila da postane operski pevaè. Poslušajte i njega:

http://www.youtube.com/watch?v=1k08yxu57NA


: Odg: Neugledna Britanka osvojila glasom žiri emisije "Britain's Got Talent"
: Sale-X 13 April, 2009, 02:52:29 PM
eh, embedding disabled .... kliknite na YouTube logo u donjem desnom uglu za prikaz video zapisa


: Odg: Neugledna Britanka osvojila glasom žiri emisije "Britain's Got Talent"
: Vladimir 13 April, 2009, 03:33:15 PM

Šte reæi, komentar sa You Tube-a govori sve:

"That make me realize how we judge people before really knowing them."


u ovom sluèaju je bio glas taj koji je otkrivao a zamislite se tek o lepoti ljudskih duša i koliko ih je zapravo i kako prolazimo kraj njih opijeni svojom sopstvenom gordošæu i egoizmom ...