SOKOBANJSKI FORUM => Sport, izleti i veèernji izlasci => : fuga 14 October, 2009, 11:27:03 PM: Sounds of Struggle - Nis 17.10.
: fuga 14 October, 2009, 11:27:03 PM
(http://www.balkanrock.com/portalke/soundsofstruggleplakat.jpg)

Udruzenje gradjana "Balkanrock" sa ponosom predstavlja prvi Sounds of Struggle festival koji ce biti održan 17. oktobra u klubu niškog Studentskog Kulturnog Centra (sala Pravnog fakulteta) i na njemu æe nastupiti bendovi Consecration, Deadrise, Styptic i Repression Release.

Cene ulaznica u pretprodaji iznose 200 dinara i mogu se nabaviti u niškim prodavnicama CD Sound i Happy House. Na dan koncerta cena ulaznice iznosiæe 250 dinara.

Za osobe koje nisu u moguænosti da nabave karte u pretprodajnom periodu, mogu izvršiti rezervaciju istih preko mail adrese tickets@balkanrock.com . Potrebno je na navedenoj mail adresi poslati ime i prezime osobe (ili osoba) koja naruèuje kartu. Rezervisane ulaznice æe moæi da se podignu na ulazu u koncertni prostor po pretprodajnoj ceni od 200 dinara.

Koncert æe poèeti u 20 èasova.

Ovo je prva u nizu svirki koje æe UG Balkanrock organizovati u saradnji sa niškim SKC-om u predstojeæoj zimskoj sezoni.

Sve informacije na linku http://www.balkanrock.com/index.php/Najave/sounds-of-struggle-pocinje-pretprodaja-karata.html (http://www.balkanrock.com/index.php/Najave/sounds-of-struggle-pocinje-pretprodaja-karata.html)

I za kraj, fantastican spot benda Consecration

http://www.youtube.com/watch?v=a5ZUq3PgWeg (http://www.youtube.com/watch?v=a5ZUq3PgWeg)