SOKOBANJSKI FORUM => Kultura, Umetnost, Muzika, Film ... => : Sale-X 05 March, 2012, 12:33:39 PM: Virtualne ture
: Sale-X 05 March, 2012, 12:33:39 PM
Imao sam slobodnog vremena, pa sam napravio neke virtualne ture (http://www.as-design.net/) koje možete pogledati ovde:

Apartman 144 u Hotelu Moravica u Sokobanji kojem je često boravio naš nobelovac Ivo Andrić
(http://i236.photobucket.com/albums/ff40/sokobanja/app144.jpg) (http://www.soko-banja.org/flash/app144/app144.html)


: Odg: Virtualne ture
: Sale-X 05 March, 2012, 12:35:48 PM
(http://i236.photobucket.com/albums/ff40/sokobanja/cz.jpg)
Stadion Marakana (http://as-design.net/flash/marakana/) - Stadion Crvene Zvezde (http://as-design.net/flash/marakana/)


: Odg: Virtualne ture
: Sale-X 05 March, 2012, 12:37:50 PM
(http://i236.photobucket.com/albums/ff40/sokobanja/mij.jpg)
Muzej istorije Jugoslavije (http://as-design.net/flash/kuca-cveca/), Kuća Cveća (http://as-design.net/flash/kuca-cveca/)


: Odg: Virtualne ture
: Sale-X 05 March, 2012, 12:40:17 PM
Avalski toranj i spomenik neznanom junaku

(http://i236.photobucket.com/albums/ff40/sokobanja/avala.jpg)
Avalski toranj (http://as-design.net/flash/avala/avala.html), virtuelna tura (4 fotografija)


: Odg: Virtualne ture
: Sale-X 05 March, 2012, 12:43:04 PM
(http://i236.photobucket.com/albums/ff40/sokobanja/sajsimcc.jpg)
Sajsi MC (http://as-design.net/flash/sajsi-mc/) u SKC Božidarac na Vračar Rocks!


: Odg: Virtualne ture
: Sale-X 05 March, 2012, 12:46:56 PM
(http://i236.photobucket.com/albums/ff40/sokobanja/sajamt.jpg)
Sajam turizma (http://as-design.net/flash/primeri/sajam%20turizma.html) u Beogradu 2012. - virtualna tura


: Panoramska fotografija Beograda
: Sale-X 09 April, 2012, 01:00:19 PM
Panoramska fotografija Beograda - slikana sa vrha Beograđanke

(http://tiles.360cities.s3.amazonaws.com/pano/sasha-stojanovic/00470865_beograd-equi-equi-equi-equi-jpg/equirect_crop/4.jpg) (http://www.360cities.net/image/beograd-srbija-belgrade-serbia-europe)
Grad Beograd


: virtuelne ture
: Sale-X 19 October, 2014, 11:12:38 PM
360° virtuelna tura je interaktivna reklama koja dopušta proučavanje prostora u svim pravcima. Sastoji se od 360° interaktivnih panoramskih fotografija koje su uvezane programiranjem. 360° panorama je predstavljanje zona koje se mogu pregledati u svakom pravcu sa jedne tačke gledišta.

U aktuelno informatičko doba, veoma je značajno da potencijalnim klijentima pružite kvalitetne objave u što kraćem periodu. 360° virtuelne ture (https://www.facebook.com/virtuelne.ture.virtualne.panorame) poprilično smanjuju period za donošenje odluka, jer klijentu daju ugodno vizuelno iskustvo, razvijaju kredibilitet i osećaj uverenosti. Ovu tehnologiju znate upotrebljavati za predstavljanje nekih predmeta, potpunih građevina ili neposrednog prostora.

Postoji dosta povoda zbog kojih eminentni pansioni, na primer, veoma odgovorno ulažu u kvalitetne 360° virtuelne ture. Za efikasnije snalaženje u prostoru, virtualna tura (http://www.as-design.net/360-virtualne-setnje) može posedovati i mapu područja. Ugradnja mape na virtualnu turu se ekstra naplaćuje 45 eura.

Pred turizmom, kao delom uslužnog dela i pokretača privrednog razvitka zemlje, stoje brojni izazovi tipični za poslovanje u 21. veku. Poslovna zapovest je uključivanje mnogostrukih vrsta tehničkih sprava i brojnih modaliteta informacionih tehnologija u poslovne angažovanosti, kako bi se stekao odgovarajući nivo konkurentnosti na turističkom tržištu. Turistička odredišta, pored autentičnosti, pogodne infrastrukture i uspešnog menadžmenta mora osigurati da će direktno ona dobiti „kupčev dinar“ i tako zadobiti distinktivnu preimućstvo na tržištu koje karakteriše veliki broj konkurenata. Jedan od modusa je kreiranje i uključivanje virtualnih interaktivnih tura u marketinške aktivnosti i prihvatanje polazišta da ovaj vid savremene komunikacije sa potencijalnim posetiocem u velikoj meri ume pridoneti povećavanju konkurentnosti odredišta na turističkom tržištu, kao i učvršćivanju lojalnih veza sa postojećim kupcima, doduše turistima u destinaciji. Korišćenjem pristupa izučavanja postojeće literature, u ovom radu biće analizirane osnovne teoretske odrednice turističke namene, ali će biti dat i kratak osvrt na savremene tendencije u turističkoj branši i načinu na koji rečene virtualne ture intervencije uvećavanju konkurentnosti destinacija na turističkom tržištu.

Fotografski studio AS design specijalizovan je za kreiranje 360 VR panoramskih fotografija - virtuelnih tura i panoramskih fotki visoke rezolucije.


: Virtuelne šetnje
: Sale-X 04 November, 2014, 01:04:20 AM
Virtuelna šetnja Sokobanjom (http://www.360serbia.com/gradovi/virtuelna-setnja-sokobanjom/), kroz Kragujevac, Požarevac, Smederevo, trgovi, parkovi, ulice, i uskoro mnoga druga popularna izletišta na jednom mestu! Pored popularnih i rado gledanih virtuelnih šetnji, poput verskih objekata i turističkih mesta, virtuelna šetnja Beogradom je još jedna omiljena i rado i više gledana nego virtuelna šetnja Nišom. Skoro postavljena virtuelna šetnja smederevskom tvrđavom (http://www.360serbia.com/gradovi/virtuelna-setnja-smederevskom-tvrdavom/) je za kratko vreme nastala jedna od posećenijih tura. Obzirom na svoju reputaciju, ubrzo možete naslućivati nove šetnje Beogradom, kao i dopunu virtuelne šetnje Kalemegdanskom terasom. Takođe, preko 140 sokobanjskih panorama iz kolekcije as-design.net sajta pušćeno je od strane Google Earth-a, što skupa sa ostalim 360 fotografijama Beograda na ovom svetski poznatom i popularnom programu, koji od svog startovanja do danas ima gomilu preuzimanja.

Virtuelna šetnja Beogradom (http://www.360serbia.com/gradovi/virtuelna-setnja-beogradom/) prezentuje jednu 360 panoramsku agendu. Panorame se sukcesivno inkorporiraju i svake nedelje ekspoze biva širi panoramom. Sve panorame su geo markirane, odnosno na mapi je tačno obeleženo mesto gde su fotografisane. Usklikom na "globus" ikonicu učitava se skica sa jasno naznačenom tačkom trenutno učitane panorame. Klikom na povoljni marker na mapi moguće je pokrenuti učitavanje panorame slikane na naznačenom mestu.


: Virtuelna tura - Ostrvo Tasos -
: Sale-X 20 December, 2015, 03:04:27 PM
Zdravo, ovde se nalaze virtualne panorame Grčkog ostrva Tasos.


(http://i236.photobucket.com/albums/ff40/sokobanja/grcka_zpse5jiixko.jpg)
Tasos, Grčka (virtuelna tura) (http://www.as-design.net/flash/thassos/)


: Villa Maska
: Sale-X 24 December, 2015, 11:28:38 PM
Kad Vam dosadi svakodnevnica i poželite da pojedete nešto dobro u autentičnom i magijskom prostoru, zaputite se u restoran Maska. Stara vračarska vila izgrađena početkom dvadesetog veka je opremljena orijentalnim istočnjačkim nameštajem, raznim neobičnim detaljima i ukrasima. Ogledala sa izrezbarenim drvenim ramovima, velike stolice, maske, lampe, figure, draperije i mnogi drugi starinski komadi nameštaja su odabrani s ukusom i uklopljeni u prostor.

(http://i236.photobucket.com/albums/ff40/sokobanja/maska_zps2dwhwgxt.jpg)
Vila Maska (http://www.360serbia.com/virtuelne-setnje/maska/)


: TO Veliko Gradište
: Sale-X 21 October, 2016, 01:09:29 PM
Virtualni obilazak Ramske tvrđave, Srebrnog jezera i Velikog Gradišta:

(http://i236.photobucket.com/albums/ff40/sokobanja/srebrno%20jezero_zps5l5z4y8v.jpg)
Virtualna tura (http://www.srebrno-jezero.com/fotogalerija/virtuelni-obilazak/)