SOKOBANJSKI FORUM => Politika => : Vojvoda Tatanka 10 May, 2012, 07:22:49 PM: Srpski Junak Dr. Vojislav Seselj
: Vojvoda Tatanka 10 May, 2012, 07:22:49 PM
Ovu temu zapocinjem u momentu kada je jedna i jedina SRPSKA politicka stranka - Srpska Radikalna Stranka dozivela peh na izborima na svin nivoima i kada se na Nase jedino sunce nad Srskim nebom nadvio sivi oblak... Ja sam po rodjenu,opredeljenju i ubedjenju Srbin. Volim svoju zemlju vise od svega i kao takvom ne nogu mirno da gledam njeno unistavanje... To jednostavno boli... Mi smo Srbi uistinu miroljubiv i domacinski narod, narod koji nikada nije imao pretenzije na tudje teritorije, vec se kroz istoriju borimo da sacuvamo ovu nasu lepu zemlju od krvozednih zveri nekada Turaka a u moderno vreme Zapada i njihovih kerova poslusnika, domacih izdajnika itd.. Ne znam i nije mi jasno kako ovaj narod moze da bude tako glup i da ponovo glasa za svoje Dzelate, ali sada sluge Satanske imaju i alternativne Dzelate koji imaju zadatak da gde ovi prvi stanu, oni nastave i dovedu Srbiju do totalnog razaranja i nas Srbe do istrebljenja... HOCEMO LI DA TO NEMO POSMATRAMO i da nasa deca, unuci i dalja potomstva zive u ropstvu, kao kerovi, gladni zedni? Jedini Srski heroj naseg vremena je Dr. Vojislav Seselj, jedini spreman da povede narod u Slobodu koje smo se odvikli... Pogledajte i ucite Srbi primer koji treba slediti i postovati i uciti na njemu... http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=YXX_7eXqbbg


: Odg: Srpski Junak Dr. Vojislav Seselj
: Finious 14 July, 2012, 08:09:25 PM
 Nikoliæ da zaboravi "veliku Srbiju"
IZVOR: TANJUG
Beograd -- Boris Tadiæ kaže da bi, da je na mestu Tomislava Nikoliæa, otišao u Vukovar i Srebrenicu i istièe da velikosrpske ideje iz Nikoliæevih reèi moraju nestati.
 http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2012&mm=07&dd=11&nav_category=11&nav_id=625718 (http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2012&mm=07&dd=11&nav_category=11&nav_id=625718)