SOKOBANJSKI FORUM => Mali oglasi => : Sale-X 06 October, 2014, 04:36:25 PM: Selidbe
: Sale-X 06 October, 2014, 04:36:25 PM
Novi Sad postaje sve bolji grad za život, jer se privreda i turizam sve više razvijaju i grad postaje sve znaèajniji centar života i poslovanja. Zato smo odluèili da vas obavestimo da možemo da vam obezbedimo najkvalitetnije i najpovoljnije usluge selidbe Novi Sad i okolina, i to po ceni koja prevazilazi sva vaša oèekivanja, jer su kod nas cene najniže na tržištu. Selidbe Novi Sad cena ne treba da budu toliko bitne kada odluèujete o selidbi u novi stambeni i poslovni prostor, ali kada veæ možete da dobijete povoljnu ponudu, zašto uopšte i razmišljati.

Svaka selidba u Novom Sadu za nas je novi izazov, jer uvek upoznamo nove ljude, nove ulice, nove preèice, pa nam svako novo iskustvo znaèi da uvek možemo da znamo šta naši klijenti oèekuju od nas i kako da na najbolji naèin uèinimo da oni budu potpuno zadovoljni. Kompletna usluga selidbe podrazumeva da možemo da vam ponudimo usluge pakovanja, montaže nameštaja, demontaže, utovara, istovara, transporta, skladištenja, kombi prevoz Novi Sad i selidbe firmi Novi Sad. To zapravo znaèi kod nas na jednom mestu možete da naðete sve što vam treba da organizujete jednu uspešnu selidbu. U Novom Sadu za nas ne postoje nikakva ogranièenja, bez pogovora možemo da obavimo bilo koju selidbu u bilo koji deo grada.

Cena je ono što nas posebno preporuèuje, jer je provereno najniža na tržištu. Ukoliko vam je bitno da ogranièite troškove selidbe i ovu uslugu dobijete po najmanjim cenama, mi smo pravi partneri za vas. Pozovite nas što pre, jer smo otvoreni sedam dana u nedelji, za nas nema odmora dok tamo negde postoji neko kome su potrebne naše usluge selidbe. Obezbedite sebi kvalitetnu uslugu kamionski prevoz Novi Sad, selidbe, bez razmišljanja i nervoze, po najboljim cenama koje možete naæi, i uštedite sebi vreme, novac i nerve. U bilo kom delu Novog Sada da živite, mi stižemo do vas bez problema. Svi naši zaposleni rade u vašem interesu, tako da mogu da vam pomognu prijateljskim savetima kako da selidba proðe što bezbolnije i kako da na najbolji moguæi naèin iskoristite naše usluge. Mi smo ti za vas, a vaše je samo da se javite, da znamo da vam trebamo.

Vaša agencija za selidbe Novi Sad.


: Селидбе
: Sale-X 15 October, 2014, 01:01:48 AM
Превоз путника комбијем је све популарна услуга која се тражи у задње време. Комби превоз истискује камионски превоз робе и али и превоз путника аутобусом. Најчешћа дестинација за превоз је до аеродрома. Без обзира да је у питању такси до аеродрома или комби транспорт. Најчешће и највише се тражи превоз Подујево Суботица због илегалних имиграната.

Комби превоз има више предности у односу на аутобус. Јефтинији, нуди појединачну вожњу за мањи број путника. Бржи је и једноставнији од превоза аутобусом. Када се договорите за превоз комбијем, комби долази на вашу адресу или адресу по договору, и вози вас на адресу где желите,  јефтиније него такси. Комби климатизован, опремљен са ТВ и видео опремом, право уживање за путовати. Рецимо превоз Приштина-Нови Сад комбијем нећете ни осетити, а већ сте за трен ока у Зрењанину. Ако се двоумите на који начин да путујете ја вам препоручујем комби превоз путника и робе.

Осим превоза робе и путника, комби превоз је изазвао праву револуцију у транспорту робе. Имате неколико фирми које нуде услугу брзе селидбе и то чак у току дана или данас за сутра. Наручите нешто телефоном и већ сутра вам је на кућној адреси. Возач који је задужен за комби превоз ће уместо Вас отићи и преузети робу, када вам је испоручи платићете. Брзина испоруке по унутрашњости је на високом нивуо, јер нашу земљу можете комбијем прећи за неколико сати вожње.


: Odg: Selidbe
: Sale-X 12 November, 2014, 01:45:47 PM
Živimo u uslovima kada se sve menja, život u jednom stanu, na jednoj lokaciji postao je prošlost. Uvek težite boljem, nalazite nove prostore koji vam se sviðaju i u kojima želite da nastavite da gradite svoj život i uspomene. Selidbe su postale naša realnost i èesto se dešava da se morate nekoliko puta u toku života preseliti. Onda znate kakav to stres izaziva i koliko obaveza sa sobom nosi. Zato smo mi rešili da vas rešimo briga i da sve te vaše obaveze preuzmemo na sebe. Naš zadatak je da organizujemo vašu selidbu u bilo koji deo grada, da obezbedimo brzi i siguran transport svih vaših stvari na izabranu destinaciju i da se osiguramo da u toku prevoza sve vaše stvari budu zaštiæene maksimalno.

Usluge selidbe, transporta i prevoza bilo koje vrste robe možemo da vam ponudimo po najboljim uslovima na tržištu, a možete biti sigurni da æete dobiti kvalitetnu i brzu uslugu. Naša transportna sredstva su velikih kapaciteta, tako da u njih možete smestiti baš sve što imate u svom stanu ili kuæi. Prevoz vršimo najkraæim putevima, èime obezbeðujemo da vaše stvari stignu na izabranu lokaciju vrlo brzo. Transport u toku selidbe možemo da obavimo jednim transportnim vozilom, ili ih možemo angažovati više u zavisnosti od kolièine stvari koju imate, od brzine kojom želite da obavimo selidbu, od brojnih drugih faktora koje uzimamo u obzir prilikom organizovanja svake selidbe.

Nemojte razmišljati, nema potrebe da odugovlaèite sa selidbom i opteretite sebe zbog stresa koji oko svega toga možete imati. Na našoj adresi æete naæi najkvalitetnije usluge selidbe, kombi prevoz, efikasan transport svega što poželite i siguran prevoz u bilo koji deo grada koji zamislite. Sve radimo za vas, a vaše je samo da nas pozovete i date nam odrešene ruke, znamo da se neæete pojakati. Sve naše usluge su potpuno podreðene svim našim klijentima, jer želimo da nastavimo saradnju sa vama i ubuduæe, da nas preporuèite svima koje znate, jer radimo ozbiljan i odgovoran posao, profesionalno i strogo profesionalno, jer želimo da naša reputacija govori umesto nas.