Skip to content

Sokobanja arrow TECHNO ZONEarrow Mobilni telefoni, Palm, OS.sarrow Mobilni operateri u Srbiji(ponude,cene,novosti)
25 Septembar, 2022, 10:50:31 pm *
Dobrodosli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisnickim imenom, lozinkom i duzinom sesije
 
   Pocetna   Pomoc Kalendar Prijava Registracija  

Stranice: « 1 2 3 4 »   Idi dole
  Stampaj  
Autor Tema: Mobilni operateri u Srbiji(ponude,cene,novosti)  (Procitano 34126 puta)
0 clanova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Dacha
Too bad you're fucked up
VodeƦi tim
*****

Karma: +29/-4
Van mreze Van mreze

Pol: Muskarac
Poruke: 1069

Dak-mrak!!!


WWW
« Odgovor #19 poslato: 18 Maj, 2007, 07:29:08 pm »

SMS nadimak
Najnovija Telenorova usluga ā€žSMS nadimakā€œ omoguƦava korisnicima da Å”alju tekstualne poruke potpisane odabranim nadimkom. Primalac SMS poruke ne vidi broj telefona, veƦ samo nadimak poÅ”iljaoca.
 
Korisnik registruje svoj nadimak slanjem poruke: n, razmak, odabrani nadimak (npr. n PetarPan) na broj 9777. Kada želi da poŔalje poruku, poŔiljalac treba da ukuca: broj telefona primaoca, razmak, tekst poruke, i to poŔalje na broj 9777 (npr. 063123456 Pogodi ko je?).
 
Ukoliko primalac poruke želi da odgovori na poruku, treba da ukuca: nadimak poÅ”iljaoca, razmak, tekst poruke, i to poÅ”alje na broj 9777 (npr. PetarPan Ne znam). Registracija nadimka i slanje poruka naplaƦivaƦe se po standardnoj ceni SMS poruke.
 
Detaljan opis usluge možete naƦi na stranici SMS Nadimak
Sacuvana
« Odgovor #19 poslato: 18 Maj, 2007, 07:29:08 pm »

 Sacuvana
Dacha
Too bad you're fucked up
VodeƦi tim
*****

Karma: +29/-4
Van mreze Van mreze

Pol: Muskarac
Poruke: 1069

Dak-mrak!!!


WWW
« Odgovor #18 poslato: 18 Maj, 2007, 07:28:29 pm »

Novi Telenorov pripejd paket

Telenorove pripejd usluge sada se nalaze na jednom mestu u TELENOR PREPAID PAKETU, namenjenom novim pripejd korisnicima.

Po ceni od 500 dinara korisnik dobija nov broj, 300 dinara kredita i automatski ulazi u tarifni režim paketa ā€žViÅ”e priĆØeā€œ. Time mu se otvara pristup brojnim tarifnim dodacima, kao i moguƦnost da besplatno preĆ°e na druge pripejd pakete ā€“ ā€žMoje vremeā€œ i ā€žJedna cenaā€œ ā€“ pozivanjem kol centra. 

Ovim paketom Telenor svojim novim pripejd korisnicima omoguƦava veƦi izbor, fleksibilnost, moguƦnost znatne uÅ”tede, fino prilagoĆ°avanje liĆØnim potrebama i pogodnosti kao Å”to su veb portal ā€žMoj Telenorā€œ, ā€ž5 minuta za 20 dinaraā€œ i opcija ā€žPozovi meā€œ.

Korisnik može dodatno da prilagoĆ°ava paket kupovinom jednog ili nekoliko tarifnih dodataka: ā€žDodaj SMSā€œ, ā€žDodaj omiljeni brojā€œ, ā€žDodaj veĆØernje razgovoreā€œ i ā€žDodaj Internetā€œ. 

U promotivnom periodu, svi pripejd korisnici koji aktiviraju broj do 31. maja u paketu dobijaju i 100 besplatnih SMS poruka. Za sve informacije o novom pripejd paketu posetite www.telenor.co.yu.
Sacuvana
Dacha
Too bad you're fucked up
VodeƦi tim
*****

Karma: +29/-4
Van mreze Van mreze

Pol: Muskarac
Poruke: 1069

Dak-mrak!!!


WWW
« Odgovor #17 poslato: 18 Maj, 2007, 07:28:04 pm »

ā€žBiraj iznosā€œ za Telenorove korisnike

Pripejd dopune od sada u bilo kom iznosu od 50 do 5000 dinara
 
Najnovija Telenorova usluga ā€žBiraj iznosā€œ omoguƦava pripejd korisnicima da dopune kredit u bilo kojoj vrednosti u rasponu od samo 50 do ĆØak 5000 dinara, u zavisnosti od trenutne potrebe i moguƦnosti.
 
Bez ograniĆØenja koja su postavljali dosadaÅ”nji fiksni iznosi, korisnici mogu sami da odluĆØe koliko novca žele da daju za kredit u odreĆ°enom trenutku. Nakon uplate, tekstualnom porukom korisnik Ʀe biti obaveÅ”ten o visini dopunjenog kredita.
 
Postupak dopune ostaje nepromenjen, a nova pogodnost dostupna je na viŔe od 6000 trafika i kioska, i u manjim prodavnicama na kojima se nalazi nalepnica
 
ā€žBiraj iznosā€œ. ā€žBiraj iznosā€œ je nastavak Telenorove najnovije ponude dodatnih usluga koje odlikuju dostupnost, jednostavnost koriÅ”Ć¦enja, Å”irok izbor, kao i moguƦnost uÅ”tede i finog prilagoĆ°avanja tarifnih paketa liĆØnim potrebama korisnika.
Sacuvana
Dacha
Too bad you're fucked up
VodeƦi tim
*****

Karma: +29/-4
Van mreze Van mreze

Pol: Muskarac
Poruke: 1069

Dak-mrak!!!


WWW
« Odgovor #16 poslato: 18 Maj, 2007, 07:27:38 pm »

Provera pripejd raĆØuna na wap-u

Telenorovi pripejd korisnici sada imaju moguƦnost da provere trenutno stanje na svom raĆØunu preko WAP portala ( http://wap.telenor.co.yu).

Posle povezivanja i dobijanja poĆØetne stranice, potrebno je uĆØitati opcije Telenor, zatim Moj Telenor, i nakon toga Proveru pripejd raĆØuna.

U ovoj usluzi tarifira se samo prenos podataka, i to po standardnom cenovniku
Sacuvana
Dacha
Too bad you're fucked up
VodeƦi tim
*****

Karma: +29/-4
Van mreze Van mreze

Pol: Muskarac
Poruke: 1069

Dak-mrak!!!


WWW
« Odgovor #15 poslato: 18 Maj, 2007, 07:27:09 pm »

Svet tarifnih dodataka

Telenor uvodi nove privlaĆØne usluge i tarife koje pružaju veƦi izbor, fleksibilnost i moguƦnost uÅ”tede.

Ako vam dobro zvuĆØi cena SMS poruke od jednog dinara, minut razgovora od 2,5 dinara, neograniĆØen broj i dužina razgovora s vaÅ”im omiljenim sagovornikom za 150 dinara meseĆØno ili jeftiniji pristup Internetu preko mobilnog telefona svuda u Telenorovoj mreži, istražite ponudu tarifnih dodataka koji vam omoguƦavaju da komunicirate po trenutno najnižim cenama na tržiÅ”tu. Kupovinom jednog tarifnog dodatka ili kombinacijom nekoliko njih možete joÅ” finije prilagoditi svojim potrebama i željama tarifni paket koji koristite.

Kupovinom dodatka ā€œDodaj SMSā€ imate na raspolaganju odreĆ°en broj SMS poruka koje možete da Å”aljete ka svim nacionalnim mobilnim mrežama, po do sada najpovoljnijim cenama na naÅ”em tržiÅ”tu.

Tarifni dodatak ā€Dodaj omiljeni brojā€ pruža vam moguƦnost da po ceni od 150 dinara meseĆØno izaberete jedan broj u okviru Telenorove mreže koji Ʀete moƦi da pozivate i ka kojem Ʀete moƦi da Å”aljete SMS poruke uz popust od 99,99% bez obzira na dužine razgovora i broja poziva. Omiljeni broj uvek možete da promenite, uz doplatu iste sume.

ā€œDodaj Internetā€ obezbeĆ°uje vam mobilni pristup Internetu na ĆØitavoj teritoriji Srbije i odreĆ°enu koliĆØinu megabajta po posebnoj ceni. Sadržaj sa Telenorovog WAP sajta nije ukljuĆØen u ovu uslugu.

Ako volite veĆØernje razgovore, za 100 dinara meseĆØno obezbedite sebi 40 minuta priĆØe u okviru Telenorove mreže izmeĆ°u 10 sati uveĆØe i 8 ujutru u okviru usluge ā€œDodaj veĆØernje razgovoreā€.

U toku promotivnog perioda, koji traje do 1. juna, za postpejd korisnike važi popust od 50% na sve tarifne dodatke. Dakle, ako vam dobro zvuĆØi cena SMS poruke od pola dinara, minut razgovora od 1,25 dinara...

Prikazane cene ne ukljuĆØuju PDV.

Za sve pojedinosti o ovoj ponudi, posetite stranicu tarifnih dodataka.

Izvor: Telenor
Sacuvana
Dacha
Too bad you're fucked up
VodeƦi tim
*****

Karma: +29/-4
Van mreze Van mreze

Pol: Muskarac
Poruke: 1069

Dak-mrak!!!


WWW
« Odgovor #14 poslato: 18 Maj, 2007, 07:26:29 pm »

PoŔalji dopunu

Å aljite dopunu - bilo kad, bilo gde, bilo kome!

Od danas viÅ”e ne morate da brinete da li Ʀete u ā€žkritiĆØnomā€œ trenutku ostati bez kredita. Bilo da ste u klubu, na utakmici, poslovnom sastanku ili u inostranstvu, svaki prijatelj koji koristi Telenor mrežu može Vam poslati kredit i pomoƦi u nevolji.

Telenor Vam predstavlja novu uslugu koja pruža mnogo viÅ”e moguƦnosti za kreditiranje prepaid brojeva.
Od sada je prepaid broj moguƦe kreditirati i sa drugog prepaid broja, a iznos viÅ”e nije vezan za veliĆØinu prepaid dopuna. Drugim reĆØima, prepaid broj možete kreditirati sa bilo kog drugog broja (postpaid ili prepaid), bilo kojim iznosom u visini od 50 do 5000 dinara, u bilo koje vreme. Osim porukom, kredit je moguƦe poslati i pomoƦu specijalne JAVA aplikacije.
 
PoÅ”aljite kredit svom detetu bez rizika da novac bude izgubljen i kontroliÅ”ite potroÅ”nju. Sami odaberite iznos, vreme i mesto, izbegnite redove i dodatne troÅ”koveā€¦
Za detaljnije informacije o usluzi pogledajte uputstvo u nastavku.


KoriÅ”Ć¦enje usluge putem SMS-a

Ukoliko VaÅ” telefon ne podržava Java-u (odnosno nije J2ME**) prebacivanje kredita možete ostvariti jednostvnim generisanjem klasiĆØnog SMSa na sledeƦi naĆØin:

1. Za Prepaid korisnike format poruke koju je potrebno poslati na 9860 * je sledeƦi:

DBT 062broj iznos ili DBT 063broj iznos

2. Za Postpaid korisnike format poruke koje je potrebno poslati na 9860 * je sledeƦi:

KRE 062broj iznos ili KRE 063broj iznos


Primer:

Ukoliko sa svog Telenor prepaid broja želite da poŔaljete dopunu od 325 dinara na broj 0631234567, poruka treba da glasi:

DBT 0631234567 325

Ukoliko sa svog Telenor postpaid broja želite da poŔaljete dopunu od 2123 dinara na broj 062123456, poruka treba da glasi:

KRE 062123456 2123
Sacuvana
Dacha
Too bad you're fucked up
VodeƦi tim
*****

Karma: +29/-4
Van mreze Van mreze

Pol: Muskarac
Poruke: 1069

Dak-mrak!!!


WWW
« Odgovor #13 poslato: 18 Maj, 2007, 07:25:51 pm »

Mobilni Brodbend
Telenor je od 1. marta omoguƦio komercijalno koriÅ”Ć¦enje usluga koje pruža Mobilna brodbend tehnologija. Osim zanimljivosti poput video poziva, najveƦa prednost koju naÅ”im korisnicima donosi Mobilni brodbend je znatno lakÅ”i i brži pristup sadržajima koji se nalaze na internetu, kao Å”to su filmovi, televizijski program ili muziĆØki spotovi.
 
Svim Telenorovim postpaid i prepaid korisnicima su na raspolaganju usluge Mobilnog brodbenda, ukoliko imaju odgovarajuƦi tip mobilnog telefona i nalaze se na teritoriji Beograda ili u užem gradskom jezgru NiÅ”a i Novog Sada. Bez dodatnog prijavljivanja, zamene sim kartice ili dodatne pretplate, svi korisnici koji imaju aktiviran GPRS mogu da uživaju u kvalitetnijem prenosu podataka, plaƦajuƦi samo ostvaren prenos sadržaja po kilobajtima. Neometano automatsko prebacivanje sa 3G na 2G mrežu je omoguƦeno.
 
Mobilni brodband (Mobilni brodbend) je tehnologija prenosa podataka kroz UMTS mrežu koja predstavlja treƦu generaciju mobilnih komunikacija.
 
Servis Mobilnog brodbenda, omoguƦava pretplatnicima Telenorove mreže jednostavan i brz pristup WAP-u i Internetu, pri ĆØemu su ponuĆ°ene brzine prenosa podataka znatno veƦe od onih koje se mogu postiƦi u klasiĆØnoj GSM mreži. Dodatna prednost se ogleda u naĆØinu naplate servisa, koji nije baziran na vremenu trajanja konekcije, veƦ je zamenjen konceptom naplate koliĆØine prenetih podataka.
 
Tarifiranje
Usluga Mobilnog broadbanda automatski je aktivirana svim postpaid i prepaid korisnicima Telenor mreže. Za ove usluge ne postoji meseĆØna naknada, plaƦa se samo koriÅ”Ć¦enje. Govorni pozivi imaju istu cenu i kada se koristi GSM mreža, kao i kada se koristi Mobilni broadband opseg.
 
Video pozivi imaju istu cenu kao i govorni pozivi, kako unutar Telenor mreže, tako i ka ostalim nacionalnim mobilnim mrežama, u zavisnosti od tarifnog paketa na koji je korisnik pretplaƦen. Video pozivi ulaze u kvotu besplatnih minuta (kod Pro paketa) i minimalnu meseĆØnu potroÅ”nju (kod ViÅ”e priĆØe tarifnihpaketa).
 
Tarifiranje se vrÅ”i iskljuĆØivo prema koliĆØini prenetih podataka, bez obzira na vreme koje korisnik provede na Internetu putem Mobilnog brodbenda. Cena protoka podataka je ista kao za GPRS: postpaid 0,04 din/kB i prepaid 0,05 din/kB, tj. u zavisnosti od tarifnog paketa.
 
Cene SMSa i MMSa se naplaƦuju u zavisnosti od cena definisanih tarifnim paketom korisnika. Da bi mogao da koristi Mobilni brodbend, pre-paid korisnik treba da ima najmanje 20 dinara kredita.

Pristup Mobilnoj brodbend mreži
U zavisnosti od svojih potreba ili specifiĆØnosti aplikacije koju želite da koristite, mobilnoj brodbend mreži možete pristupiti na jedan od sledeƦih naĆØina:
Putem VaŔeg mobilnog telefona
Kombinacijom laptopa i mobilnog telefona opremljenog IC portom,
Kombinacijom laptopa i mobilnog telefona opremljenog Bluetooth-om ili data kablom
PomoƦu laptopa u koji se umeƦe PCMCI kartica
KoriÅ”Ć¦enjem Pocket PC ili PDA ureĆ°aja u kombinaciji sa compact flash karticom
Dodavanjem eksternog UMTS/HSDPA modema na VaÅ” Desktop raĆØunar
Neophodan preduslov jeste da na SIM kartici koja se nalazi u ureĆ°aju (mobilnom telefonu, modemu, PCMCIA,...) koji Ʀete koristiti za pristup brodbend mreži bude aktivirana GPRS usluga, kao i da ureĆ°aj podržava UMTS. Aktivacija GPRS servisa se obavlja pozivanjem Call Centra na broj 063/9863 i podrazumeva dodelu javnog APN: internet datom broju telefona.


Izvor: Telenor
Sacuvana
Dacha
Too bad you're fucked up
VodeƦi tim
*****

Karma: +29/-4
Van mreze Van mreze

Pol: Muskarac
Poruke: 1069

Dak-mrak!!!


WWW
« Odgovor #12 poslato: 18 Maj, 2007, 07:24:50 pm »

Otvorena Telenorova telefonska prodaja

Telenorovi brojevi, tarifni paketi i svi telefoni iz redovne ponude mogu se od skora kupiti i preko kanala direktne telefonske prodaje.

Ovaj naĆØin kupovine posebno je pogodan za graĆ°ane koji u blizini nemaju Telenorovu prodavnicu, kao i za sve one kojima je iz bilo kog razloga ugodnije da kupuju od kuƦe.

Pozivanjem broja 063 39 39 39, koji je besplatan iz mreža 062 i 063, graĆ°anima su na raspolaganju operateri za sva obaveÅ”tenja i savete o izboru telefona ili tarifnih paketa.

Postupak je brz i jednostavan. Narudžbenica se popunjava veƦ tokom telefonskog razgovora, a ugovor se potpisuje u trenutku dostave korisniku. Rok za isporuku je tri radna dana, a troÅ”kove isporuke snosi Telenor.

Radno vreme direktne telefonske prodaje je radnim danima od od 8 ujutru do 10 uveĆØe, i vikendom od 7 ujutru do 7 uveĆØe.

Za dodatne informacije:

ā€¢ Tamara MilenkoviƦ, Account Supervisor, McCann Erickson Public Relations, Tel: +381 63 39 45 39, e-mail: tamara.milenkovic@mccannpr.co.yu

ā€¢ Kristina PavloviƦ, Account Manager, McCann Erickson Public Relations, Tel: +381 63 338 624, e-mail: kristina.pavlovic@mccannpr.co.yu

Izvor : Telenor
Sacuvana
   

 Sacuvana
Stranice: « 1 2 3 4 »   Idi gore
  Stampaj  
 
Prebaci se na:  

Pokrece MySQL Pokrece PHP Powered by SMF 1.1.9 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!

Statistika

Na sajtu su trenutno 1 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas356
mod_vvisit_counterJuce211
mod_vvisit_counterOve nedelje2414
mod_vvisit_counterOvog meseca7575