Skip to content

Sokobanja

Reklame


Sokobanja smestaj
Apartmani Bajiæ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Pansion Sunny
Apartmani Markovic
Donacija Japana bolnici na Ozrenu
Povodom donacije Vlade Japana Specijalnoj bolnici za plu√¶ne bolesti i tuberkulozu "Ozren" u Sokobanji u sredu, 2. decembra 2009. godine u 10 √®asova, odrŇĺana je sve√®ana ceremonija primopredaje donacije u Specijalnoj bolnici za plu√¶ne bolesti i tuberkulozu "Ozren".Sve√®anoj ceremoniji dodele donacije prisustvovali su drŇĺavni sekretar Ministarstva zdravlja, dr ŇĹeljko Miloševi√¶, ambasador Japana u Republici Srbiji, Nj. E. Toshio Tsunozaki, direktor Specijalne bolnice za plu√¶ne bolesti i tuberkulozu "Ozren", dr Miroslav Jevti√¶ i predsednik opštine Sokobanja, Dimitrije Luki√¶.

Specijalna bolnica Ozren

Vlada Japana donirala je Specijalnoj bolnici za plu√¶ne bolesti i tuberkulozu "Ozren" ambulantno vozilo, ultrazvu√®ni aparat i biohemijskog analizatora u vrednosti od oko 60 085 evra, kao podršku protiv dominantne svetske zarazne bolesti današnjice - tuberkuloze."Uveren sam da √¶e novo sanitetsko vozilo i medicinska oprema doprineti poboljšanju medicinskih usluga u vašoj bolnici. ŇĹeleo bih da naša donacija bude korisna za rano otkrivanje i le√®enje bolesti", rekao je Cunozaki i israzio nadu da √¶e ta donacija naroda Japana biti pomo√¶ u borbi protiv zaraznih bolesti u Srbiji i još više unaprediti prijateljske odnose izme√įu naših dveju zemalja. Ina√®e Vlada Japana je više puta pomagala stanovništvo Srbije kroz donacije koje od 1999 iznose negde oko oko 198,3 miliona evra.

radni sto za lab analizator - komadna tabla - komp i analizator u pozadini  biohemijski analizator ILAB 300 firme instrumentation laboratory- pretposlednja generacija fluidnih analizatora-mocna mashina
 ultrazvucni aparat Siemens acuson x300-masnina koja vidi i radi sve iz oblasti ultrazvuka (EHO) samo na trebaju kardio i osteo sonda i da radimo sve od ultrazvuka  origin eho


Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Vila √ąair
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Apartmani Banjica
Vila Natalija
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov

Doèek Nove godine

Doèek Nove godine Sokobanja

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

SmeŇ°taj

Sokobanja

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2018 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguænost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguænost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2018 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauèera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naèina u nekoliko kategorija:

Sokobanja vauèeri

Statistika

Na sajtu su trenutno 1 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas16
mod_vvisit_counterJuce262
mod_vvisit_counterOve nedelje548
mod_vvisit_counterOvog meseca4711