Skip to content

Sokobanja

Reklame


Sokobanja smestaj
Apartmani Bajiæ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Pansion Sunny
Apartmani Markovic
Pomo√¶ VrŇ°ca i Fondacije Hemofarm Sokobanji
petak, 7. maj 2010.

Opština Vršac i «Fondacija Hemofarm» iz Vršca pomogle su opštine koje su pretrpele velike materijalne štete u nedavnim poplavama. Tim povodom danas je u kabinetu predsednika Opštine Vršac odrŇĺana konferencija za štampu na kojoj je re√®eno da je «Fondacija Hemofarm» uplatila pomo√¶ u visini od 1.000.000,00 dinara Gradu Leskovcu, dok je Opština Vršac donacijom u istom iznosu pomogla opštine Sokobanja i Prokuplje.

"Nakon neda√¶a koje su pogodile pojedine opštine u Srbiji, a √®ega smo putem medija bili svedoci, zapo√®eli smo akciju i rešili da tim opštinama pomognemo koliko je u našoj mo√¶i. Biljana Hasanovi√¶ Kora√¶, narodna poslanica iz Vršca, svakako je jedna od osoba najzasluŇĺnijih za ovu akciju. Rešili smo da kao Opština pomognemo, ali smo zamolili i firme i organizacije u Vršcu da pomogu i u√®estvuju u ovoj akciji. Zaista bih da se zahvalim Fondaciji Hemofarm, koja je gotovo istog dana prihvatila poziv i ubrzo uplatila novac Gradu Leskovcu, što predstavlja sjajan primer socijalne odgovornosti", rekao je predsednik Opštine Vršac √ąedomir ŇĹivkovi√¶ i dodao da je na sednici Opštinskog ve√¶a odlu√®eno da se iz teku√¶ih rezervi za ovakve elementarne nepogode, dodeli po 150.000,00 dinara dvema porodicama u opštini Sokobanja, √®ija su doma√¶instva u potpunosti uništena klizištima. U pitanju su porodice Ran√įela Simi√¶a i Lele Anti√¶, a da se sredstva u visini od 700.000,00 dinara opredele za Opštinu Sokobanja.


Konferenciji su prisustvovali Jelena Babi√¶, direktorka Fondacije Hemofarm, Biljana Hasanovi√¶ Kora√¶, narodna poslanica iz Vršca, kao i predstavnici opština kojima je opredeljena pomo√¶ Dimitrije Luki√¶, predsednik opštine Sokobanja, Milan Arsovi√¶, predsednik Opštine Prokuplje i dr Vladan Marinkovi√¶, na√®elnik Jablani√®kog okruga, koji su izrazili velku zahvalnost na solidarnosti i ukazanoj pomo√¶i Fondaciji Hemofarm i Opštini Vršac.
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Vila √ąair
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Apartmani Banjica
Vila Natalija
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov

Doèek Nove godine

Doèek Nove godine Sokobanja

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

SmeŇ°taj

Sokobanja

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2018 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguænost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguænost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2018 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauèera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naèina u nekoliko kategorija:

Sokobanja vauèeri

Statistika

Na sajtu su trenutno 0 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas36
mod_vvisit_counterJuce247
mod_vvisit_counterOve nedelje1427
mod_vvisit_counterOvog meseca2649