Skip to content

Takmièenje u lovu ribe na plovak
UdruŇĺenje sportski ribolovaca “Moravica” organizuje opštinsko takmi√®enje u lovu ribe na plovak. Takmi√®enje u seniorskoj i konkurenciji Ňĺena bi√¶e odrŇĺano 22.maja 2010. na Bovanskom jezeru, na plitkom delu jezera levo od puta - sokobanjska pista. Po√®etak takmi√®enja, izvla√®enje brojeva po√®inje u 7.15 √®asova.

Takmièenje u konkurencija pioniri i kadeti 23.05. Na ribnjacima kod postrojenja za preradu vode. Poèetak takmièenja,izvlaèenje brojeva u 7.15 èasova.
Za svu decu su obezbe√įene nagrade.

Dovedite svoje naslednike da provedu jedan dan pored vode.

VaŇĺne napomene:
  • nema organizovanog prevoza
  • obavezne odgovaraju√¶e √®uvarke, jer se sva uhva√¶ena riba vra√¶a
  • obavezno prijavljivanje

Nagrade Рgarantna pisma za kupovinu ribolovaèke opreme.

Prijave do 21.05.2010. U svim radnjama ribolovaèke opreme i na telefon 064 2718-547.

Pecanje na Bovanskom jezeru
 Prvomajski praznik je doneo veliku radost Dušanu Naki√¶u, ribolovcu iz Sokobanje. Naime, on je sa svojim drugarima, prvomajski uranak do√®ekao na Bovanskom jezeru gde su uz roštiljanje imali nameru i da zabace neki put. Pošto se tog dana i zvani√®no otvarala sezona lova na smu√įa, logi√®no je bilo da neki štap bude zaba√®en na kedera. I odmah se posre√¶ilo, ulov je bio dobar, uz jednog smu√įa i štuku na kraju je došao i lep komad od 7 kilograma. Sre√¶ni ribolovac je uspešno zapo√®eo sezonu, a mi mu Ňĺelimo još ovakvih uspeha. Ovom prilikom USR „Moravica” poziva sve koji na Bovanskom jezeru i reci Moravici ostvare lepe ulove, da nam pošalju slike i propratni tekst koji √¶emo sa zadovoljstvom objaviti.


Bistro i pošteno na vodi!!!!

Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Statistika

Na sajtu su trenutno 0 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas53
mod_vvisit_counterJuce247
mod_vvisit_counterOve nedelje1444
mod_vvisit_counterOvog meseca2666