Skip to content

Sokobanja

Reklame


Sokobanja smestaj
Apartmani BajiƦ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Pansion Sunny
Apartmani Markovic
NoƦ muzeja 2010.


  U NoƦi muzeja biƦe predstavljene unikatne slikarske minijature-razglednice raĆ°ene u svim likovnim tehnikama. Kao i svaka druga razglednica i ove su poslate poštom na adrese razliĆØitih liĆØnosti iz raznih gradova i država sa redovnom poštanskom markom.

Kroz istorijat razvoja razglednice ovaj tip komunikacije se nazivao «predložak» i od njega je mogla da se radi serijska proizvodnja-štampa motiva koji je naslikan i danas su takve razglednice pravi kurioziteti na svim tržištima likovnih dela posebno ako nose obeležja koja su vezana za neki dogaĆ°aj ili poznate liĆØnosti. Ako se tome doda kao filatelistiĆØko obeležje i poštanska marka kao i peĆØat grada iz koga je upuƦena imamo jednistvenu celinu koja pripada i slikarstvu i kartofiliji i filateliji posebno što svaka nosi autentiĆØni potpis autora kao i svako drugo likovno delo.

Publika Ʀe u NoƦi muzeja moƦi da vidi i samostalnu izložbu slikarke naive Jasne ƐorĆ°eviƦ iz Kruševca, kao i likovno stvaralaštvo umetnika poklon zaviĆØajnom muzeju i izložbu slika Legat Miluna MitroviƦa.povezane teme:
"NoƦ muzeja", Sokobanja 2009.
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Vila ƈair
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Apartmani Banjica
Vila Natalija
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov

DoĆØek Nove godine

DoĆØek Nove godine Sokobanja

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

SmeŔtaj

Sokobanja

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2018 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguƦnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguƦnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2018 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauĆØera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naĆØina u nekoliko kategorija:

Sokobanja vauĆØeri

Statistika

Na sajtu su trenutno 0 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas19
mod_vvisit_counterJuce247
mod_vvisit_counterOve nedelje1410
mod_vvisit_counterOvog meseca2632