Skip to content

Sokobanja

Reklame


Sokobanja smestaj
Apartmani Bajiæ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Pansion Sunny
Apartmani Markovic
Zdravstveni turizam na Kongresu banja
 21. Kongres banja, koji se odrŇĺava od 18. do 20. maja 2010. godine u Vrnja√®koj Banji, okupi√¶e eminentne stru√®njake iz zemlje i sveta oko ovogodišnje osnovne teme vezane za neophodnost uvo√įenja standarda u upravljanju u zdravstvenom turizmu.

Pored ostalih predava√®a, na Kongresu √¶e u√®estvovati i Prof Guenthner Leiner, predsednik Zdravstvenog foruma Evrope, sa temom „Neophodni medicinski i nemedicinski standardi kao uslov prihvatanja pacijenata iz zemalja EU“, Joachim Lieber, generalni sekretar evropskog UdruŇĺenja banja, sa temom „Strategija evropskog zdravstvenog turizma u budu√¶nosti“, Dr Albel Andor, Klaster zdravstvenog turizma juŇĺne Ma√įarske, koji √¶e izneti primere razvoja zdravstvenog turizma Ma√įarske, dok √¶e Peter Vesenjak (HOSTING, Ljubljana) govoriti na temu „Aktuelni trendovi razvoja zdravstvenog turizma u srednjoj Evropi i Sloveniji kao pokazatelj potencijala razvoja banjskog turizma u Srbiji.

Na Kongres, koji ove godine prati i izlaga√®ki nastup banjskih centara iz bliŇĺeg i daljeg okruŇĺenja, proizvo√įa√®a opreme, i prate√¶e wellness i spa industrije, pored u√®esnika iz Slovenije, Ma√įarske i Rumunije, svoj dolazak su potvrdili i stru√®njaci iz Austrije, Bugarske, Slova√®ke i Turske.

Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Vila √ąair
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Apartmani Banjica
Vila Natalija
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov

Doèek Nove godine

Doèek Nove godine Sokobanja

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

SmeŇ°taj

Sokobanja

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2018 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguænost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguænost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2018 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauèera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naèina u nekoliko kategorija:

Sokobanja vauèeri

Statistika

Na sajtu su trenutno 1 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas24
mod_vvisit_counterJuce247
mod_vvisit_counterOve nedelje1415
mod_vvisit_counterOvog meseca2637