Skip to content

Sokobanja

Reklame


Sokobanja smestaj
Apartmani Bajiæ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Pansion Sunny
Apartmani Markovic
Slava OpŇ°tine Sokobanja
Sveta Trojica, Duhovi, Silazak Svetog Duha na apostole...

Tri naziva, jedno zna√®enje i jedan praznik. Tradicionalno praznik Sveta Trojica proslavljen je ju√®e u Sokobanji, a sve do kraja ove sedmice proslavlja se u selima sokobanjske opštine.
Svetoj Liturgiji, koja je sluŇĺena u hramu sv. PreobraŇĺenja Gospodnjeg, prisustvovao je i predsednik opštine Sokobanja, Dimitrije Luki√¶. U nastavku Liturgije sluŇĺeno je sveštenodejstvo za vreme kojeg se pletu ven√®i√¶i od trave i cve√¶a, unapred pripremljenih za ovaj praznik. Ven√®i√¶i se odnose ku√¶ama i imaju ulogu zaštite doma i svih uku√¶ana, do slede√¶eg praznika, do novih ven√®i√¶a.

SlavaSlava

Slavski kola√®, prenosni, prese√®en je u hramu, a doma√¶in ovogodišnje slave bio je Zoran Mladenovi√¶ sa porodicom, dok se za narednu godinu javio Vitomir Tani√¶. Sve√®arska litija od hrama se, centrom Sokobanje, uputila ka zgradi SO Sokobanja, u kojoj je, tako√įe, izvršeno √®inodejstvo rezanja slavskog kola√®a za opštinu Sokobanja, a doma√¶ini su predsednik opštine, Dimitrije Luki√¶ i SO Sokobanja.

SlavaSlava

Sveta Trojica je slava Sokobanje, slavi se tri dana, a po selima i više i poŇĺelimo sre√¶an praznik Sokobanji i svim njenim Ňĺiteljima. Na mnogaja ljeta, amin!

Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Vila √ąair
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Apartmani Banjica
Vila Natalija
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov

Doèek Nove godine

Doèek Nove godine Sokobanja

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

SmeŇ°taj

Sokobanja

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2018 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguænost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguænost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2018 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauèera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naèina u nekoliko kategorija:

Sokobanja vauèeri

Statistika

Na sajtu su trenutno 0 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas46
mod_vvisit_counterJuce247
mod_vvisit_counterOve nedelje1437
mod_vvisit_counterOvog meseca2659