Skip to content

Sokobanja

Reklame


Sokobanja smestaj
Apartmani BajiƦ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Pansion Sunny
Apartmani Markovic
Kulturni razvitak
Predstavnice Zavoda za prouĆØavanje kulturnog razvitka, pri Ministarstvu kulture Republike Srbije, Vera MilanoviƦ i Bojana SubašiƦ, danas su posetile Sokobanju i u prostorijama narodne biblioteke "Stevan Sremac", obavile razgovor sa predstavnicima Udruženja umetnika "Vrelo", iz Sokobanje.
 
Zavod trenutno sprovodi istraživanje, u okviru projekta Kulturne politike na nivou okruga Srbije, a osnovna ideja je osnaživanje lokalnih kulturnih kapaciteta, podrška procesu decentralizacije u oblasti kulture i doprinos kreiranju kulturne politike Srbije.


Udruženje umetnika Vrelo zastupala su trojica ĆØlanova, Dalibor FilipoviƦ Filip, Radomir MilojkoviƦ i Vladimir S. Putnik, informišuƦi istraživaĆØki tim o radu Udruženja od osnivanja i predoĆØavajuƦi sve poteškoƦe i probleme sa kojima se Udruženje suoĆØava i kako ih prevazilazi. Dva velika i u ovom trenutku nerešiva problema za Udruženje su nedostatak prostora za rad i nedostatak novca za realizovanje projekata, planiranih za 2010. godinu.

Razgovor je protekao u veoma prijatnoj atmosferi, pozitivna energija je naprosto isijavala od svih uĆØesnika, a koliko Ʀe Zavod i Ministarstvo moƦi da pomognu umetnicima - videƦemo. Otom-potom.


Vidimo se u Sokobanji!

Vladimir S. Putnik

Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Vila ƈair
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Apartmani Banjica
Vila Natalija
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov

DoĆØek Nove godine

DoĆØek Nove godine Sokobanja

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

SmeŔtaj

Sokobanja

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2018 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguƦnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguƦnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2018 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauĆØera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naĆØina u nekoliko kategorija:

Sokobanja vauĆØeri

Statistika

Na sajtu su trenutno 2 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas252
mod_vvisit_counterJuce220
mod_vvisit_counterOve nedelje252
mod_vvisit_counterOvog meseca12468