Skip to content

VI Sajam lekovitog bilja
Šesti po redu, Sajam lekovitog bilja, meda i zdrave hrane i šesnaeste sve√®anosti S. Jovan Biljober, po√®inju od danas i traja√¶e do 15. jula 2010. godine.


Ove godine, zbog kiša koje padaju ve√¶ desetak dana, sa prekidima od po par sati, broj u√®esnika, odnosno izlaga√®a, je prepolovljen. Svoje proizvode danas je izloŇĺilo svega petoro proizvo√įa√®a:

1. Pèelarski centar "Batiniæ", iz Sokolca - Republika Srpska;
2. proizvo√įa√® melema i √®ajnih mešavina "Zomel", iz Aleksandrovca;
3. UdruŇĺenje za lekovito bilje "Pirot";
4. "Bioteo", iz Beograda i
5. privatno preduzeæe "Adonis", iz Sokobanje.


Organizatori sajma i sve√®anosti, UdruŇĺenje za lekovito bilje "Dr Jovan Tucakov, privatno preduze√¶e "Adonis" i Organizacija za turizam, kulturu i sport - Sokobanja, o√®ekuju da √¶e se broj izlaga√®a pove√¶ati u narednim danima i Ňĺale što su loše vremenske prilike omele sve√®anije otvaranje sajma.

Kao i svake godine u okviru sajma i sve√®anosti bi√¶e uprili√®eni seminari i predavanja o lekovitom bilju, branju i preradi, organizovane izletni√®ke ture i drugo, a posebno zadovoljstvo je, još uvek, jednodnevni izlet na Rtanj, sa osvajanjem njegovog vrha, Šiljak (1560 m).

Ne slušam meteorologe, mešaju se u BoŇĺiji posao, ali se nadam da √¶e bar 7. jula, kada se organizuje izlet na Rtanj, biti lepo vreme, bez padavina.HIT SEZONE!
Majice , pamuène, sa jedinstvenim aplikacijama! Niske cene. Samo kod Vladana Dimitrijeviæa, u Sokobanji!

Vidimo se u Sokobanji, na Rtnju!

Vladimir S. Putnik
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Statistika

Na sajtu su trenutno 0 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas171
mod_vvisit_counterJuce174
mod_vvisit_counterOve nedelje1801
mod_vvisit_counterOvog meseca1468