Skip to content

Sokobanja

Reklame


Sokobanja smestaj
Apartmani Baji├Ž
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Pansion Sunny
Apartmani Markovic
Neophodna sanacija lokalnih puteva (video)
Na sednici odr┼żanoj 20. jula 2010.  godine Izvršni odbor Opštinskog odbora Socijalisti├Ęke partije Srbije  Sokobanja razmatrani su zahtevi MZ Rujevica, Poru┼żnica i Trgovište.
Zahtevi su upu├Ženi Opštinskom ve├Žu i SO Sokobanja  za sanaciju lokalnih putnih pravaca koji povezuju ova naselja sa  regionalnim putevima Sokobanja-Jošanica, Sokobanja-Aleksinac, odnosno  lokalnim putevima Vrmd┼ża-Trgovište.

Izvršni odbor imaju├Ži u vidu  katastrofalno stanje lokalnih puteva koji prolaze kroz ova naselja  ocenio je opravdanim zahteve navedenih MZ i o├Ęekuje od Opštinskog ve├Ža i  SO Sokobanja da njihove zahteve prihvati i u skladu sa programom  odr┼żavanja obezbediti sredstva za hitnu sanaciju lokalnih puteva  Jošanica-Rujevica, Sokobanja-Poru┼żnica i Trgovište-Vrmd┼ża. Time bi se  stanovništvu obezbedio normalan saobra├Žaj, komunikacija sa susednim  selima i Sokobanjom a samim tim i poboljšan kvalitet ┼żivota u seoskim  MZ.

Bez obzira što SPS nema odbornike u SO  Sokobanja a ni ├Ęlanove u Opštinskom ve├Žu, Izvršni odbor opštinskog  odbora SPS Sokobanja izra┼żava spremnost da rukovodstvu opštine pomogne u  ostvarivanju kontakata sa nadle┼żnim Ministarstvima kako bi se problem  oko sanacije navedenih i ostalih putnih pravaca u opštini Sokobanja što  pre otklonio.


Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Vila ├łair
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Apartmani Banjica
Vila Natalija
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov

Do├Ęek Nove godine

Do├Ęek Nove godine Sokobanja

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Sokobanja

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2018 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe mogu├Žnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu mogu├Žnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2018 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vau├Ęera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko na├Ęina u nekoliko kategorija:

Sokobanja vau├Ęeri

Statistika

Na sajtu su trenutno 1 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas4
mod_vvisit_counterJuce170
mod_vvisit_counterOve nedelje1502
mod_vvisit_counterOvog meseca3700