Skip to content

Sokobanja

Reklame


Sokobanja smestaj
Apartmani BajiƦ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Pansion Sunny
Apartmani Markovic
Trka za sreƦnije detinjstvo
Trka "Za sreƦnije detinjstvo", koju Crveni krst Sokobanje organizuje u saradnji sa O. Š. "Mitropolit Mihailo" održaƦe se u utorak, 12. oktobra...saznajemo od Ivane VasiljeviƦ, menadžera Crvenog krsta. Ovo je 25. po redu trka "Za sreƦnije detinjstvo" u Sokobanji. UĆØestvuju sva deca Osnovne škole, od prvog do osmog razreda. Trka Ʀe se održati na stadionu "Bata Nole" sa poĆØetkom u 11:30 h. TrĆØi se za sreƦnije detinjstvo ugroženih grupa dece sa teritorije opštine Sokobanja, kaže Ivana VasiljeviƦ, jer uĆØesnici trke kupovinom starnog broja, koji košta 50 dinara, prikupljaju sredstva za pomoƦ ugroženoj deci.

Redovna jesenja akcija dobrovoljnog davalaštva krvi biƦe održana u sredu 13. oktobra. Milica MilenkoviƦ sekretar Crvenog krsta Sokobanja kaže da je Crveni krst uputio pozive onim davaocima koji su veƦ uzimali uĆØešĆ¦e u akcijama, i ujedno pozvala sve graĆ°ane da se prikljuĆØe ovoj akciji i na taj naĆØin nekom pomognu. Sve akcije su, bez obzira na doba godine kada se održavaju , veoma uspešne i u njima uzima uĆØešĆ¦e preko 100 davalaca . U okviru redovne jesenje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi biƦe održano i predavanje za uĆØenike IV razreda Srednje škole koji su postali punoletni i koji Ʀe ove godine po prvi put moƦi da uĆØestvuju u jednoj ovakvoj humanitarnoj akciji.Redovna jesenja akcija dobrovoljnog davalaštva krvi biƦe održana u sali Doma zdravlja od 8 do 15 ĆØasova.

Trka "Za sreƦnije detinjstvo", koju Crveni krst Sokobanje organizuje u  saradnji sa O. Š. "Mitropolit Mihailo" trebalo je da se održi danas na  stadionu "Bata Nole", ali je odložena zbog loših vremenskih uslova...saznajemo od Milice MilenkoviƦ, sekretara Crvenog krsta. Trka Ʀe biti  održana do kraja meseca, kada vremenske prilike to dozvole. Ovo je 25.  po redu trka "Za sreƦnije detinjstvo" u Sokobanji. UĆØestvuju sva deca  Osnovne škole, od prvog do osmog razreda. TrĆØi se za sreƦnije detinjstvo  ugroženih grupa dece sa teritorije opštine Sokobanja, jer uĆØesnici trke  kupovinom starnog broja, koji košta 50 dinara, prikupljaju sredstva za  pomoƦ ugroženoj deci.


Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Vila ƈair
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Apartmani Banjica
Vila Natalija
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov

DoĆØek Nove godine

DoĆØek Nove godine Sokobanja

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

SmeŔtaj

Sokobanja

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2018 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguƦnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguƦnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2018 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauĆØera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naĆØina u nekoliko kategorija:

Sokobanja vauĆØeri

Statistika

Na sajtu su trenutno 1 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas153
mod_vvisit_counterJuce276
mod_vvisit_counterOve nedelje153
mod_vvisit_counterOvog meseca6133