Skip to content

Sokobanja

Reklame


Sokobanja smestaj
Apartmani BajiƦ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Pansion Sunny
Apartmani Markovic
Crveni krst Sokobanja sprovodi program brige o starima

Ivana VasiljeviƦCrveni krst - Sokobanja kontinuirano sprovodi program brige o starima. Ovaj program ima 70-80 korisnika sa teritorije naše opštine. Svakog utorka od 8h vršimo proveru nivoa šeƦera u krvi i merenje pritiska korisnicima, kaže menadžerka razvoja Crvenog krsta, Ivana VasiljeviƦ.

Ukoliko neko od korisnika ima potrebu za ovom vrstom pomoƦi, može doƦi i drugim radnim danima, dodaje ona. Program brige o starima podrazumeva i rad volontera Crvenog krsta sa korisnicima. Oni obilaze korisnike i pružaju im pomoƦ, odlaze u prodavnice, kupuju im lekove i pružaju druge vidove pomoƦi i podrške. Program brige o starima do prošle godine je finansirao španski Crveni krst.

Kada je program izgubio ovu finansijsku podršku imali smo velike teškoƦe u radu, kaže Ivana VasiljeviƦ. Ipak Crveni krst je uspeo da iz svojih sredstava nastavi sa programom. Bilo je poteškoƦa, ali jedino mi na teritoriji opštine Sokobanja pružamo ovu vrstu pomoƦi, tako da i dalje izlazimo u susret našim korisnicima, objašnjava Ivana VasiljeviƦ.

SokoTV
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Vila ƈair
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Apartmani Banjica
Vila Natalija
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov

DoĆØek Nove godine

DoĆØek Nove godine Sokobanja

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

SmeŔtaj

Sokobanja

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2018 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguƦnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguƦnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2018 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauĆØera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naĆØina u nekoliko kategorija:

Sokobanja vauĆØeri

Statistika

Na sajtu su trenutno 0 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas163
mod_vvisit_counterJuce208
mod_vvisit_counterOve nedelje1277
mod_vvisit_counterOvog meseca3689