Skip to content

Sokobanja

Reklame


Sokobanja smestaj
Apartmani BajiƦ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Pansion Sunny
Apartmani Markovic
Vakcinacija graĆ°ana protiv sezonskog gripa

Marijana NikoliƦVakcinacija graĆ°ana protiv sezonskog gripa nastavlja se u sokobanjskom Domu zdravlja. Interesovanje graĆ°ana je nešto slabije nego ranijih godina, a zakljuĆØno sa juĆØerašnjim danom podeljene su 563 doze, kaže glavna sestra Doma zdravlja Marijana NikoliƦ.

Vakcinacija se svakog radnog dana obavlja u prostorijama ATD-a u Sokobanji u terminu od 7 do 13 ĆØasova, a u zavisnosti od interesovanja, i u isturenim ambulantama u Jošanici ,ƈitluku, Mužinacu. Vakcinacija je proteklih dana obavljena i na Rudniku “Soko” gde je vakcinisano samo 10 rudara.

Marijana NikoliƦ obaveštava predstavnike svih MZ da se ukoliko postoji interesovanje meštana za vakcinu obrate Domu zdravlja ĆØije Ʀe ekipe odmah doƦi i vakcinisati stanovnike. Isto važi i za sokobanjska preduzeƦa, a nepokretne osobe koje žele da prime vakcinu mogu da pozovu broj 830-214 ili hitnu službu Doma zdravlja,saznajemo od glavne sestre Doma zdravlja. Vakcinacija Ʀe se nastaviti i narednih dana dok se ne potroše pristigle doze vakcine.

SokoTV
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Vila ƈair
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Apartmani Banjica
Vila Natalija
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov

DoĆØek Nove godine

DoĆØek Nove godine Sokobanja

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

SmeŔtaj

Sokobanja

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2018 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguƦnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguƦnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2018 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauĆØera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naĆØina u nekoliko kategorija:

Sokobanja vauĆØeri

Statistika

Na sajtu su trenutno 0 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas38
mod_vvisit_counterJuce223
mod_vvisit_counterOve nedelje944
mod_vvisit_counterOvog meseca3356