Skip to content

Sokobanja

Reklame


Sokobanja smestaj
Apartmani Bajiæ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Pansion Sunny
Apartmani Markovic
Prvi glas Sokobanje

Nikola Nikoli√¶Ovogodišnji pobednik takmi√®enja peva√®a amatera „Prvi glas Sokobanje“ je Nikola Nikoli√¶ iz Sokobanje, drugo mesto zauzela je Ana Nikoli√¶ tako√įe iz Sokobanje, dok je tre√¶e mesto osvojio Gradimir Adelj iz Aleksinca. Za prvi glas Sokobanje ove godine takmi√®ilo se 7 u√®esnika, a prema re√®ima Dragana ŇĹivanovi√¶a √®lana UO KUD "Mladost“ ove godine se prijavilo znatno manje u√®esnika, tako da je i kvalitet bio slabiji.

Ova manifestacija je odrŇĺana tre√¶u godinu za redom u √ąitluku, a takmi√®are je ocenjivao tro√®lani Ňĺiri u sastavu Branka Paunkovi√¶ nastavnica muzike u penziji, Aleksandar Dragutinovi√¶, dugogodišnji muzi√®ar i prošlogodišnja pobednica Milena Ali√¶. Prvoplasirani takmi√®ar ove godine je osvojio 7000 dinara, drugoplasirani 5 000, a tre√¶eplasirani 3000 dinara. Glavni sponzor manifestacije je Opština Sokobanja.

SokoTV
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Vila √ąair
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Apartmani Banjica
Vila Natalija
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov

Doèek Nove godine

Doèek Nove godine Sokobanja

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

SmeŇ°taj

Sokobanja

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2018 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguænost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguænost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2018 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauèera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naèina u nekoliko kategorija:

Sokobanja vauèeri

Statistika

Na sajtu su trenutno 0 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas162
mod_vvisit_counterJuce208
mod_vvisit_counterOve nedelje1276
mod_vvisit_counterOvog meseca3688