Skip to content

Eko karikature

Na nagradnom konkursu za izbor najlepše eko karikature uĆØenika Osnovne škole, prvo mesto osvojila je Danica VojinoviƦ -uĆØenica osmog razreda. Drugo mesto pripalo je Zlatici BogdanoviƦ uĆØenici šestog razreda, a treƦe treƦe mesto zauzeo je Boško MiliƦeviƦ uĆØenik petog razreda.

Green heartzeleni-pobednik

Izložba je organizovana povodom realizacije projekta “UkljuĆØi se” koji podrazumeva podizanje svesti graĆ°ana o znaĆØaju oĆØuvanja životne sredine i održivog ravoja, kaže predsednik UO Udruženja “Zeleno srce” Milan BabiƦ. BabiƦ posebno istiĆØe angažovanje uĆØenika koji su konkurisali u velikom broju i pokazali zašto i kako treba ĆØuvati životnu sredinu.

zeleni zeleni-

Otvaranju izložbe prisustvovao je Narodni poslanik Dejan NikoliƦ, koji je ovom prilikom pohvalio mlade entuzijaste koji su i pokrenuli priĆØu za ĆØistiju i zdraviju Sokobanju, a samim tim i maksimalno se angažovali da ovaj projekat uspe. Izložba eko karikatura uĆØenika Osnovne škole, za sve zainteresovane graĆ°ane biƦe otvorena u sali stare škole do kraja nedelje.

SokoTV

Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Statistika

Na sajtu su trenutno 1 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas9
mod_vvisit_counterJuce198
mod_vvisit_counterOve nedelje444
mod_vvisit_counterOvog meseca4298