Skip to content

Sokobanja

Reklame


Sokobanja smestaj
Apartmani BajiƦ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Pansion Sunny
Apartmani Markovic
Eko karikature

Na nagradnom konkursu za izbor najlepše eko karikature uĆØenika Osnovne škole, prvo mesto osvojila je Danica VojinoviƦ -uĆØenica osmog razreda. Drugo mesto pripalo je Zlatici BogdanoviƦ uĆØenici šestog razreda, a treƦe treƦe mesto zauzeo je Boško MiliƦeviƦ uĆØenik petog razreda.

Green heartzeleni-pobednik

Izložba je organizovana povodom realizacije projekta “UkljuĆØi se” koji podrazumeva podizanje svesti graĆ°ana o znaĆØaju oĆØuvanja životne sredine i održivog ravoja, kaže predsednik UO Udruženja “Zeleno srce” Milan BabiƦ. BabiƦ posebno istiĆØe angažovanje uĆØenika koji su konkurisali u velikom broju i pokazali zašto i kako treba ĆØuvati životnu sredinu.

zeleni zeleni-

Otvaranju izložbe prisustvovao je Narodni poslanik Dejan NikoliƦ, koji je ovom prilikom pohvalio mlade entuzijaste koji su i pokrenuli priĆØu za ĆØistiju i zdraviju Sokobanju, a samim tim i maksimalno se angažovali da ovaj projekat uspe. Izložba eko karikatura uĆØenika Osnovne škole, za sve zainteresovane graĆ°ane biƦe otvorena u sali stare škole do kraja nedelje.

SokoTV

Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Vila ƈair
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Apartmani Banjica
Vila Natalija
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov

DoĆØek Nove godine

DoĆØek Nove godine Sokobanja

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

SmeŔtaj

Sokobanja

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2018 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguƦnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguƦnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2018 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauĆØera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naĆØina u nekoliko kategorija:

Sokobanja vauĆØeri

Statistika

Na sajtu su trenutno 1 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas161
mod_vvisit_counterJuce208
mod_vvisit_counterOve nedelje1275
mod_vvisit_counterOvog meseca3687