Skip to content

Sokobanja

Reklame


Sokobanja smestaj
Apartmani BajiƦ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Pansion Sunny
Apartmani Markovic
Projekat socijalnih stanova
Soko Banja

Ministarstvo životne sredine i prostornog planiranja potpisaƦe sutra sa predstavnicima opštine Sokobanja preliminarni sporazum o realizaciji projekta za obezbeĆ°enje stambenih rešenja za stanovništvo sa niskim i srednjim primanjima.

Sporazum o projektu biƦe potpisan sa predstavnicima ZajeĆØara, Zrenjanina, Kikinde, Kragujevca, Kraljeva, Kruševca, Niša, PanĆØeva, Pirota, Smedereva, Sokobanje, Užica i ƈaĆØka, saopšteno je iz ministarstva.

Soko Banja

Javna licitacija za korišĆ¦enje lokacija za postavljanje manjih montažnih objekata na javnim površinama održana je 10.12.2010. Od 34 predviĆ°ene lokacije izdato je 15 uglavnom po poĆØetnoj ceni – 8 lokacija u ulici Svetog Save, 2 kod Pošte, 1 kod Ozren Bašte, 2 u ulici 27.marta i 1 lokacija kod Vage. Ostalo je 19 neizdatih lokacija koje Ʀe biti ponovo ponuĆ°ene za izdavanje u narednom periodu, saznajemo od predsednice komisije Dušice StankoviƦ. Na osnovu Rešenja o davanju lokacije i zakljuĆØenog Ugovora Opštinska uprava izdaje odobrenje za postavljanje montažnog objekta sa rokom važenja do godinu dana i moguƦnošĆ¦u produžavanja najduže do tri godine.

Sokobanja


Državni sekretar u Ministarstvu za Nacionalni investicioni plan Milan ƐokiƦ posetio je Sokobanju. Prilikom posete sa predstavnicima lokalne samouprave obišao je Pretškolsku ustanovu "Bucko", koja Ʀe biti dogradjena uz pomoƦ sredstava ovog Ministarstva. Vrednost projekta je 19 miliona dinara, obavezno uĆØešĆ¦e opštine Sokobanja je 35 posto. Ministarstvo za državnu upravu i lokalnu samoupravu finansira radove sa 1 600 000 dinara u onom delu koji je obaveza opštine tako da Ʀe opština biti u obavezi da iz Budžeta izdvoji oko 4 i po miliona dinara kako bi ispunila ugovorene obaveze prema Ministarstvu za NIP, saznajemo od predsednika opštine Sokobanja, Dimitrija LukiƦa.Formalno, izvodjaĆØ radova uveden je u posao 08. decembra, a rok za završetak radova na dogradnji Pretškolske ustanove "Bucko" je 180 dana. Dinamika radova biƦe prilagodjena vremenskim uslovima. Sutra Ʀe poĆØeti zemljani radovi. Jedan od strateških ciljeva Ministarstva za nacionalni investicioni plan je podrška roditeljstvu, kaže državni sekretar, Milan DjokiƦ i dodaje da mu je veliko zadovoljstvo što Ʀe sokobanjska Predškolska ustanova biti dogradjena.

Sokobanja

Milan ƐokiƦ, državni sekretar u Ministarstvu za NIP, obišao je i ulicu Ljube DidiƦa. Ova ulica rekonstruisana je uz finansijsku podršku ovog Ministarstva. Danas je na simboliĆØan i skroman naĆØin obeležen završetak radova na rekonstrukciji ove ulice. Nakon posete delegacije Ministarstva za NIP i konstatacije da bi Sokobanja trebalo da bude sagledana interventnim sredstvima ovog Ministarstva, kako bi se makar delom sanirale posledice poplava, pristupili smo realizaciji ovog projekta, izjavio je predsednik opštine Sokobanja, Dimitrije LukiƦ. Rekonstruisana je ulica u dužini od 330m, a vrednost radova je preko 13 000 000dinara.

U toku posete, državni sekretar Milan DjokiƦ obišao je i školsku sportsku salu ĆØije bi finansiranje Ministarstvo za NIP trebalo da nastavi u toku sledeƦe godine. Predstavili smo i one projekte kojima je opština Sokobanja konkurisala za sredstva kod Ministarstva za NIP, kaže Dimitrije LukiƦ i dodaje da je ovo vrlo korisna poseta.
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Vila ƈair
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Apartmani Banjica
Vila Natalija
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov

DoĆØek Nove godine

DoĆØek Nove godine Sokobanja

Prijavljivanje







Zaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

SmeŔtaj

Sokobanja

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2018 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguƦnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguƦnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2018 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauĆØera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naĆØina u nekoliko kategorija:

Sokobanja vauĆØeri

Statistika

Na sajtu su trenutno 2 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas170
mod_vvisit_counterJuce208
mod_vvisit_counterOve nedelje1284
mod_vvisit_counterOvog meseca3696