Skip to content

Budi svoj èovek


Seminar u okviru projekta "Budi svoj √®ovek" odrŇĺan je u Sokobanji. "Budi svoj √®ovek" je i firma koja se bavi implementacijom projekta preduzetnica u agrobiznisu, a koji je poseban projekat u organizaciji USAID Agrobiznisa.

Projekat je kreiran u Ňĺelji da se pomogne Ňĺenama iz ruralnih krajeva Srbije u pronalaŇĺenju sebe u privatnom biznisu i samim tim u samozapošljavanju i obezbedjenju ekonomske sigurnosti, kaše rukovodilac projekta "Budi svoj √®ovek", Radmila Zlatanovi√¶. Projekat se realizuje u 4 regiona Srbiji, medju kojima je Isto√®na Srbija. U Isto√®noj Srbiji seminari se organizuju u Majdampeku, Sokobanji, Zaje√®aru i Pirotu.

Za desetak dana bi√¶e odrŇĺan susret, kada √¶e se raditi konkretnije na planiranju biznis plana, a USAID'ov konkurs za bespovratna sredstva o√®ekujemo na prole√¶e, kaŇĺe Radmila Zlatanovi√¶. USAID je namenio po 15 000 dolara najboljim biznis planovima, ukupno 10 grantova. Što se ti√®e drugih donatora još nemamo precizne informacije, ali novi donatori se uklju√®uju, dodaje Radmila Zlatanovi√¶. Ona se upoznala sa idejama u√®esnica seminara i kaŇĺe da je re√® o konkretnim i dobrim idejama.

Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Statistika

Na sajtu su trenutno 0 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas177
mod_vvisit_counterJuce237
mod_vvisit_counterOve nedelje414
mod_vvisit_counterOvog meseca4268