Skip to content

Sokobanja

Reklame


Sokobanja smestaj
Apartmani Bajiæ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Pansion Sunny
Apartmani Markovic
Budi svoj èovek


Seminar u okviru projekta "Budi svoj √®ovek" odrŇĺan je u Sokobanji. "Budi svoj √®ovek" je i firma koja se bavi implementacijom projekta preduzetnica u agrobiznisu, a koji je poseban projekat u organizaciji USAID Agrobiznisa.

Projekat je kreiran u Ňĺelji da se pomogne Ňĺenama iz ruralnih krajeva Srbije u pronalaŇĺenju sebe u privatnom biznisu i samim tim u samozapošljavanju i obezbedjenju ekonomske sigurnosti, kaše rukovodilac projekta "Budi svoj √®ovek", Radmila Zlatanovi√¶. Projekat se realizuje u 4 regiona Srbiji, medju kojima je Isto√®na Srbija. U Isto√®noj Srbiji seminari se organizuju u Majdampeku, Sokobanji, Zaje√®aru i Pirotu.

Za desetak dana bi√¶e odrŇĺan susret, kada √¶e se raditi konkretnije na planiranju biznis plana, a USAID'ov konkurs za bespovratna sredstva o√®ekujemo na prole√¶e, kaŇĺe Radmila Zlatanovi√¶. USAID je namenio po 15 000 dolara najboljim biznis planovima, ukupno 10 grantova. Što se ti√®e drugih donatora još nemamo precizne informacije, ali novi donatori se uklju√®uju, dodaje Radmila Zlatanovi√¶. Ona se upoznala sa idejama u√®esnica seminara i kaŇĺe da je re√® o konkretnim i dobrim idejama.

Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Vila √ąair
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Apartmani Banjica
Vila Natalija
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov

Doèek Nove godine

Doèek Nove godine Sokobanja

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

SmeŇ°taj

Sokobanja

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2018 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguænost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguænost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2018 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauèera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naèina u nekoliko kategorija:

Sokobanja vauèeri

Statistika

Na sajtu su trenutno 2 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas6
mod_vvisit_counterJuce170
mod_vvisit_counterOve nedelje1504
mod_vvisit_counterOvog meseca3702