Skip to content

Sokobanja

Reklame


Sokobanja smestaj
Apartmani Bajiæ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Pansion Sunny
Apartmani Markovic
Ra√®unari i radionice u osnovnoj Ň°koli
Osnovna škola

Radionica na temu “UŇĺinajmo zdravo”, odrŇĺana je ju√®e u Medijateci sokobanjske Osnovne škole, i izazvala je veliko interesovanje u√®enika. Radionica je obuhvatila tri segmenta: Upoznavanje sa rezultatima istraŇĺivanja; Posledice nepravilnog na√®ine ishrane i Kako promeniti loše navike ishrane kroz prakti√®an rad. Rade√¶i istraŇĺivanje primetili smo da se deca ne hrane zdravo, odnosno da ne kupuju zdravu uŇĺinu, zato smo rešili da krenemo sa realizacijom jednog ovakvog projekta, kaŇĺe pomo√¶nica direktora Zdenka Milivojevi√¶. zdenkaNa ovom projektu radili su profesori razredne nastave: Zdenka Milivojevi√¶, Valentina Boškovi√¶ i Tanja Dini√¶. Realizacija projekta bi√¶e nastavljena u drugom polugodištu kada √¶e biti odrŇĺane još tri radionice na temu zdrave ishrane.


U Ošnovnoj školi “Mitropolit Mihailo” po√®etkom drugog polugodišta bi√¶e opremljeni digitalni kabineti, u okviru programa “Digitalna škola”, saznajemo od pomo√¶nice direktora Zdenke Milivojevi√¶. Naša škola po ovom projektu dobi√¶e 45 ra√®unara u mati√®noj školi, po 5 ra√®unara u Vrelu i MuŇĺincu, i po jedan ra√®unar u izdvojenim odeljenjima,kaŇĺe Zdenka Milivojevi√¶. Škola √¶e odrediti i jednog nastavnika koji √¶e biti zaduŇĺen za tehni√®ku ispravnost u√®ionice, a direktor √¶e svakog tromese√®ja slati izveštaj kako funkcioniše digitalni kabinet koji √¶e tako√įe kontrolisati lice koje je ovlastilo Ministarstvo. Program "Digitalna škola" obuhvata opremanje 2.910 škola digitalnim kabinetima u svim osnovnim školama u Srbiji koje su se prijavile. Digitalni kabinet uklju√®uje do 30 mesta za rad u√®enika na savremenim personalnim ra√®unarima, prate√¶u opremu potrebnu nastavniku, odgovaraju√¶i softver i povezanost ra√®unara u kabinetu.

Prispele prijave

     
    
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Vila √ąair
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Apartmani Banjica
Vila Natalija
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov

Doèek Nove godine

Doèek Nove godine Sokobanja

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

SmeŇ°taj

Sokobanja

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2018 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguænost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguænost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2018 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauèera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naèina u nekoliko kategorija:

Sokobanja vauèeri

Statistika

Na sajtu su trenutno 0 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas159
mod_vvisit_counterJuce208
mod_vvisit_counterOve nedelje1273
mod_vvisit_counterOvog meseca3685