Skip to content

Sokobanja

Reklame


Sokobanja smestaj
Apartmani Bajiæ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Pansion Sunny
Apartmani Markovic
Nastavak radova na parohijskom domu
parohijski dom u izgradnji

Gradnja parohijskog doma zapo√®eta je 2002. godine, a zahvaljuju√¶i sredstvima koja su obezbedjena iz Ministarstva vera, radovi se nastavljaju. Crkva Sv. PreobraŇĺenja Gospodnjeg u Sokobanji je svojevrstan centar pravoslavlja za naše gradjane, ali i sve one turiste koji u Sokobanju dolaze, kaŇĺe narodni poslanik, Dejan Nikoli√¶. Medjutim u Porti crkve nalazi se davno zapo√®eti Parohijski dom, √®ija je gradnja do sada išla teško i sporo i meni je drago da sam uspeo da pomognem i da smo ponovo po√®eli završetak ovog objekta tako što sam obezbedio 2 500 000 dinara preko Ministarstva vera, dodao je on. Nikoli√¶ je rekao da √¶e Ministarstvo do prole√¶a izdvojiti još ve√¶a sredstva kako bi Parohijski dom bio završen. Protojerej Stavrofor, Aleksa Simeunovi√¶, starešina Hrama Sv. PreobraŇĺenja Gospodnjeg i starešina crkve sokobanjske izrazio je nadu da √¶e ove godine koja je prethodnica obeleŇĺavanja 120 godina od izgradnje crkve, Parohijski dom biti završen i osve√¶en.

Parohijski domParohijski dom u Sokobanji

 Prvobitni projekat koji je predstavljen na ovim slikama košta 12 miliona. Projekat √¶e, najverovatnije, biti preprojektovan kako bi kostao manje (6-8 mil), pa √¶e izgledati drugacije.

TV Soko
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Vila √ąair
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Apartmani Banjica
Vila Natalija
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov

Doèek Nove godine

Doèek Nove godine Sokobanja

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

SmeŇ°taj

Sokobanja

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2018 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguænost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguænost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2018 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauèera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naèina u nekoliko kategorija:

Sokobanja vauèeri

Statistika

Na sajtu su trenutno 1 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas7
mod_vvisit_counterJuce170
mod_vvisit_counterOve nedelje1505
mod_vvisit_counterOvog meseca3703