Skip to content

Sokobanja

Reklame


Sokobanja smestaj
Apartmani BajiƦ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Pansion Sunny
Apartmani Markovic
Badnji dan
Badnje veĆØe

U duhu naše vere, povodom najradosnijeg praznika roĆ°enja gospoda spasitelja našeg Isusa Hrista mi Ʀemo kao i svake godine obeležiti ovaj praznik najsveĆØanije što je moguƦe, kaže protonamesnik Ilija ƈupiƦ.

U skladu sa tradicijom sokobanjska crkva organizovala je veĆØernje bogosluženje sa osveƦenjem i nalaganjem badnjaka ispred sabornog hrama Sv. Preobraženja.

Na sam dan BožiƦa u 5 ĆØasova služiƦe se sveta liturgija. Nakon ove liturgije služiƦe se božiƦno veĆØernje bogosluženje u 16 i 30. Drugog i treƦeg dana BožiƦa u 8 ĆØasova i 30 minuta služiƦe se Sveta liturgija , a u 16 ĆØasova i 30 minuta veĆØernje Bogosluženje. U svim hramovima u našoj Opštini sutra Ʀe biti organizovano seĆØenje Badnjaka i služiƦe se bogosluženja, tokom najradosnijeg hrišĆ¦anskog praznika.

badnje vece
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Vila ƈair
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Apartmani Banjica
Vila Natalija
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov

DoĆØek Nove godine

DoĆØek Nove godine Sokobanja

Prijavljivanje







Zaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

SmeŔtaj

Sokobanja

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2018 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguƦnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguƦnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2018 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauĆØera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naĆØina u nekoliko kategorija:

Sokobanja vauĆØeri

Statistika

Na sajtu su trenutno 1 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas5
mod_vvisit_counterJuce170
mod_vvisit_counterOve nedelje1503
mod_vvisit_counterOvog meseca3701