Skip to content

Sokobanja

Reklame


Sokobanja smestaj
Apartmani Bajiæ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Pansion Sunny
Apartmani Markovic
Nova turisti√®ka signalizacija opŇ°tine Sokobanja

Zahvaljuju√¶i projektu koji su zajedni√®ki sprovele Regionalna agencija za razvoj isto√®ne Srbije - RARIS i Javno preduze√¶e Putevi Srbije, turiste koji krenu put isto√®ne Srbije, sa√®eka√¶e turisti√®ke table i info panoi. Projekat pod nazivom "Unapre√įenje regionalne turisti√®ke signalizacije u isto√®noj Srbiji ", zapo√®ela krajem prošle godine. Projekat je podrazumevao postavljanje info tabli u opštinama u isto√®noj Srbiji me√įu kojima se nalazi i opština Sokobanja.

dobrodosli-u-ist-serbiu-golema.jpgwelcome to KnjaŇĺevac

Osim Kapija isto√®ne Srbije, ovaj projekat podrazumeva i postavljanje turisti√®kih karata gradova i opština u centru gradova, tako√įe dvostranih informativnih tabli koje na jednoj strani sadrŇĺe kartu grada, a na drugoj opštine i imaju adekvatan tekst prilago√įen potrebama svake opštine ponaosob.


Decembra 2010 Sokobanja je dobila i table - putokaze i obaveštenja na srpskom i engleskom jeziku namenjene pre svega turistima. Posao je izvela firma "Signalizacija" iz Sombora. Posao vredi 2.000.000,00 dinara, a sredstva je obezbedilo Ministarstvo ekonomije i regionalnog razvoja, sektor turizam, na osnovu projekta koji je za potrebe Organizacije za turizam, kulturu i sport pripremilo Odeljenje za lokalni ekonomski razvoj Opštine Sokobanja.

Solphur Spring

Novina je i postavljanje table na ulazu u opštinu Sokobanja iz pravca Aleksinca kod Bovanskog jezera. Na tabli su postavljene i fotografije Saše Stojanovi√¶a koji je autorska prava na koriš√¶enje fotografija ustupio Organizaciji za turizam sport i kulturu Sokobanja. Kvalitet Sašinih fotografija odavno su prepoznali nadleŇĺni iz OTKS objavivši ih u kalendaru za 2009. godinu, u turisti√®kim prospektima Sokobanje i na bilbordu koji je krasio štand Sokobanje na sajmu turizma u Beogradu 2009. godine. Fotografije koje je ustupio OTKSu nalaze se i na zvani√®noj prezentaciji Sokobanje sokobanja.rs kao i na opštinskom sajtu invest-sokobanja.com

welcome to Sokobanja
fotografije Saše Stojanovi√¶a na tabli kod Bovanskog jezera


Sašine fotografije na zvani√®nim prezentacijama Sokobanje sokobanja.rs i invest-sokobanja.com


Sašina fotografija vodopada Ripaljke na bilbordu na sajmu turizma u Beogradu


Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Vila √ąair
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Apartmani Banjica
Vila Natalija
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov

Doèek Nove godine

Doèek Nove godine Sokobanja

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

SmeŇ°taj

Sokobanja

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2018 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguænost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguænost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2018 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauèera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naèina u nekoliko kategorija:

Sokobanja vauèeri

Statistika

Na sajtu su trenutno 0 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas9
mod_vvisit_counterJuce170
mod_vvisit_counterOve nedelje1507
mod_vvisit_counterOvog meseca3705