Skip to content

Sokobanja

Reklame


Sokobanja smestaj
Apartmani Baji├Ž
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Pansion Sunny
Apartmani Markovic
Seminar Agrobiznis III


Tre├Ži i završni deo seminara u okviru projekta USAID Agrobiznis, "┼Żene u preduzetništvu", koji sprovodi firma "Budi svoj ├Ęovek" iz Beograda, odr┼żan je danas u Sokobanji.

U prvoj fazi programa, za ┼żene je organizovana serija treninga na kojima sti├Ęu osnovna znanja o preduzetništvu. U tre├Žem krugu seminara završavamo rad na izradi biznis planova, a imamo i konsultacije i dogovore o prezentaciji planova, ka┼że direktorka projekta "Budi svoj ├Ęovek", Radmila Stanojevi├Ž.

Polaznice seminara iz Sokobanje ├Že biznis planove prezentovati na velikoj konferenciji na kojoj ├Že u├Ęestvovati i polaznice iz cele Isto├Ęne Srbije, a konferencija ├Že se najverovatnije odr┼żati u Zaje├Ęaru, saznajemo od Radmile Stanojevi├Ž.

U Sokobanji seminar je pohadjalo 16 ┼żena u Srbiji je ukupno 304 ┼żena koje ├Že pro├Ži obuku i napraviti biznis plan, kojim ├Že u II fazi programa mo├Ži da konkurišu kod Agrobiznis projekta za bespovratna sredstva u pojedina├Ęnom iznosu do 15 000 dolara uglavnom u opremi.Soko TV


Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Vila ├łair
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Apartmani Banjica
Vila Natalija
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov

Do├Ęek Nove godine

Do├Ęek Nove godine Sokobanja

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Sokobanja

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2018 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe mogu├Žnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu mogu├Žnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2018 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vau├Ęera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko na├Ęina u nekoliko kategorija:

Sokobanja vau├Ęeri

Statistika

Na sajtu su trenutno 0 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas159
mod_vvisit_counterJuce208
mod_vvisit_counterOve nedelje1273
mod_vvisit_counterOvog meseca3685