Skip to content

Sokobanja

Reklame


Sokobanja smestaj
Apartmani Bajiæ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Pansion Sunny
Apartmani Markovic
Javni uvid u Nacrt prostornog plana Timoèke krajine
 Javni uvid u Nacrt Prostornog plana Timo√®ke krajine i Izveštaj o strateškoj proceni uticaja Regionalnog prostornog plana na Ňĺivotnu sredinu traja√¶e do 24. januara. Nacrt prostornog plana i Izveštaj o strateškoj proceni bi√¶e izloŇĺeni na Javni uvid svakog radnog dana od 9 do 14 √®asova u zgradi SO Sokobanja. Fizi√®ka i pravna lica primedbe mogu dostaviti u pisanoj formi Opštinskoj upravi u toku trajanja Javnog uvida, zaklju√®no sa 24. januarom.

Zadatak ovog plana je da ponudi koncepciju razvoja ovog podru√®ja. Prakti√®no ovim planom sti√®e se planski osnov za izgradnju i ure√įenje prostora zaštite Ňĺivotne sredine i zaštitu kulturnih dobara, a tako√įe se omogu√¶ava izdavanje uslova za izgradnju infrastrukture. Prezentacija Regionalnog prostornog plana bi√¶e odrŇĺana 17. januara u prostorijama Skupštine grada Bora, a Javna sednica komisije za Javni uvid, koju formira Republi√®ka agencija za prostorno planiranje na kojoj √¶e biti razmatrane dostavljene primedbe odrŇĺa√¶e se 10. februara u Zaje√®aru.

TV Soko
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Vila √ąair
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Apartmani Banjica
Vila Natalija
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov

Doèek Nove godine

Doèek Nove godine Sokobanja

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

SmeŇ°taj

Sokobanja

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2018 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguænost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguænost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2018 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauèera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naèina u nekoliko kategorija:

Sokobanja vauèeri

Statistika

Na sajtu su trenutno 0 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas9
mod_vvisit_counterJuce170
mod_vvisit_counterOve nedelje1507
mod_vvisit_counterOvog meseca3705