Skip to content

Sokobanja

Reklame


Sokobanja smestaj
Apartmani BajiƦ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Pansion Sunny
Apartmani Markovic
Vesti iz SUP Sokobanja
Pripadnici sokobanjske policije su u periodu 2010.godine dali znaĆØajan doprinos na održavanju stabilnog javnog reda, zaštiti liĆØne i imovinske sigurnosti graĆ°ana i poslovima suzbijanja kriminaliteta, obezbeĆ°enju brojnih javnih skupova, pružanju policijske pomoƦi-asistencija i u drugim aktivnostima ĆØiji je obim tokom 2010.godine znatno poveƦan u odnosu na predhodnu godinu, istakao u interviju, Bojan MilivojeviƦ, komandir policijske stanice u Sokobanji, koji je dao RTV Sokobanja.

policija u službi graĆ°ana

U Policijskoj stanici u Sokobanji posebna pažnja se posveƦuje zakonitostima u radu i postupanju, korektnom i profesionalnom odnosu prema graĆ°anima i oĆØuvanju moralnih kodeksa, rekao je na nedavno održanoj konferenciji za novinare Bojan MilivojeviƦ, komandir Policijske stanice u Sokobanji. Preduzete su energiĆØne mere protiv svih onih radnika Policijske stanice koji su prekršili zakon i pravila službe ili su ispoljili ponašanje koje koje nije primereno moralnom liku pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova, dodao je MilivojeviƦ. U periodu 2010. godine od strane graĆ°ana podnete su 4 pritužbe, na rad i ponašanje policijskih službenika, koje su ocenjene kao neosnovane. Protiv jednog policijskog službenika a zbog postojanja osnova sumnje da je uĆØinio kriviĆØno delo „Zloupotreba službenog položaja“, podneta je kriviĆØna prijava. Protiv jednog policijskog službenika podneta je prekršajna prijava iz oblasti javnog reda, dok su protiv sedam policijskih službenika podnete adekvatne prijave iz oblasti bezbednosti saobraƦaja. TakoĆ°e, protiv devet policijskih službenika podneto je ukupno 18 disciplinskih prijava. U tim disciplinskim postupcima u jednom sluƦaju izreĆØena je i najenergiĆØnija mera – prestanak radnog odnosa, rekao je Bojan MilivojeviƦ, komandir Policijske stanice u Sokobanji.
TV Soko
Komentari (1)Add Comment
...
napisao Bobiska , 11, May, 2011
icepili ga pogotovsa ovim rukovodstvom
Prijavite neodgovarajući komentar
glasaj protiv
glasaj za
Glasova: +1

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Vila ƈair
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Apartmani Banjica
Vila Natalija
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov

DoĆØek Nove godine

DoĆØek Nove godine Sokobanja

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

SmeŔtaj

Sokobanja

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2018 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguƦnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguƦnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2018 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauĆØera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naĆØina u nekoliko kategorija:

Sokobanja vauĆØeri

Statistika

Na sajtu su trenutno 0 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas7
mod_vvisit_counterJuce170
mod_vvisit_counterOve nedelje1505
mod_vvisit_counterOvog meseca3703