Skip to content

Sokobanja

Reklame


Sokobanja smestaj
Apartmani Bajiæ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Pansion Sunny
Apartmani Markovic
Prodaju majice i zimi
najpopularnije majice


Internet korisnici – pojedinci i firme, majice «Kampanja» kupuju preko internet sajta www.kampanja.rs , a gosti i turisti Sokobanje imali su prošle godine privilegiju da se na štandu na centralnom šetalištu li√®no uvere u kvalitet i direkto odaberu ili poru√®e majice po Ňĺelji.
   
Ova mlada firma od jesenas je, pored odevnih predmeta (majica, dukseva, ka√®keta, cegera, kecelja...) sa odštampanim motivima, u ponudu za pojedince uvrstila i  kalendare, vizit karte, flajere i postere. Princip je isti kao kod majica – dizajn moŇĺete napraviti sami, ili poru√®iti, a gotov proizvod dobijate kurirskom sluŇĺbom u roku od nekoliko dana. Mogu√¶e je, naravno, i li√®no preuzimanje.
   
Firmama i organizacijama «Kampanja» nudi pripremu i izradu svih vrsta promotivnih materijala: od olovaka, upalja√®a i privezaka, preko tekstilnog programa, kišobrana, kancelarijskog materijala, satova, raznih poklon setova... do izrade radio i TV reklama, promo-filmova i spotova.

Dejan Marinkoviæ
Dejan Marinkoviæ
   
Kako saznajemo od Dejana Marinkovi√¶a, jednog od vlasnika «Kampanje» potraŇĺnja za majicama ne prestaje ni zimi:
   
- Prodaja majica nije na nivou letošnje, naravno, ali je zanimljivo da potraŇĺnja postoji i da se majice dobro prodaju i u ovim zimskim mesecima. Mogu re√¶i √®ak, da su majice traŇĺenija roba od dukseva, iako bi se u ovo doba godine moglo o√®ekivati suprotno.

Владан Димитријевић
Vladan Dimitrijeviæ
   
Nakon uspešno završene poslovne godine i na po√®etku nove, Vladan Dimitrijevi√¶, suvlasnik «Kampanje» otkriva deo poslovne strategije za 2011. godinu:
   
- Personalizovane majice, suvenir i šaljive majice osta√¶e i dalje naši glavni proizvodi, ali √¶emo ponudu i dalje proširivati.

Cilj nam je da postanemo vode√¶a on-line prodavnica personalizovanih predmeta u zemlji. Moderna tehnologija kojom raspolaŇĺemo omogu√¶ava nam da kupcima po veoma povoljnim cenama ponudimo unikatne predmete, koje po Ňĺelji mogu i sami dizajnirati. Naravno, ne√¶emo zanemariti ni saradnju sa firmama i organizacijama koje √¶e tokom cele godine mo√¶i da ra√®unaju na promotivne poslovne poklone iz naše bogate ponude, kao i na druge usluge koje pruŇĺamo.
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Vila √ąair
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Apartmani Banjica
Vila Natalija
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov

Doèek Nove godine

Doèek Nove godine Sokobanja

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

SmeŇ°taj

Sokobanja

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2018 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguænost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguænost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2018 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauèera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naèina u nekoliko kategorija:

Sokobanja vauèeri

Statistika

Na sajtu su trenutno 0 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas163
mod_vvisit_counterJuce208
mod_vvisit_counterOve nedelje1277
mod_vvisit_counterOvog meseca3689