Skip to content

Sokobanja

Reklame


Sokobanja smestaj
Apartmani Baji├Ž
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Pansion Sunny
Apartmani Markovic
Radovi na aqua-parku kre├Žu na prole├Že
Radovi na izgradnji Akva parka na Podini po├Ęe├Že na prole├Že u skladu sa vremenskim prilikama. Nadamo se da ├Že radovi biti završeni i Akva Park biti otvoren u toku sezone, ka┼że Narodni poslanik, Dejan Nikoli├Ž. Sredstva su obezbedjena, izgradnja ├Že koštati 113 miliona dinara, bez PDV-a. 50% sredstava obezbedjeno je preko Ministarstva ┼żivotne sredine i prostornog planiranja, a 50% sredstava obezbedjeno je iz kredita, koji ├Že opština Sokobanja vra├Žati narednih 5 godina.

Mese├Ęna rata iznosi├Že milion ipo dinara, što verujem da ne├Že predstavljati problem opštini, ka┼że Dejan Nikoli├Ž. Izradnja Akva parka bi├Že najve├Ža investicija u Sokobanji u proteklih 30 godina, ka┼że Nikoli├Ž i dodaje da nema nikakve dileme da ├Že Akva park Sokobanji doneti lidersku poziciju u oblasti banjskog turizma. Ni Sokobanju, kao ni Srbiju, nije mimoišla velika nezaposlenost i mislim da ├Že u tom smislu Akva park dati ogroman doprinos preko direktnih radnih mesta, jer preko 50 radnika iz Sokobanje, radi├Že na izgradnji, a bi├Že otvorena i radna mesta u samom Akva parku, objašnjava Nikoli├Ž. Kasnije, indirektno, bi├Že otvoren veliki broj radnih mesta u oblasti ugostiteljstva i turizma, a oni koji se ovim delatnostima bave ostvari├Že ve├Že zarade, dodao je on.

Komentari (2)Add Comment
...
napisao matematika , 23, February, 2011
Napomena: brojke su milionima dinara, osim gde drugacije nije naznaceno.

1.5*5godina=90,

113/2=56.5,

113 pdv=133.34,

133.34/2=66.67

Kamata je u prvom slucaju(bez pdv-a)33.5, dok u drugom(ako se uracuna cena pdv-a, tj. ako bazen kosta 133.34.) iznosi 23.33.
Ali, obzirom da gore pise-bez pdv-a, uzimamo prvu varijantu, sto dalje znaci da nam je od tih 90 miliona koje haraclije treba da uzmu od nas 33.5 kamata ili tacnije:

90:100=33.5:x,
90x=3350
x=335/9
x=37.22

Takodje, postavlja se pitanje da li je dinarski ili devizni kredit i da li je fiksna kamatna stopa ili ce i tu da nam uracunaju kamatu na kamatu?

Prijavite neodgovarajući komentar
glasaj protiv
glasaj za
Glasova: +0
...
napisao cupa.dragan , 26, February, 2011
Bravo!
Konacno ono sto se dugo cekalo pa da Soko Banja bude kompletna
Prijavite neodgovarajući komentar
glasaj protiv
glasaj za
Glasova: +3

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Vila ├łair
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Apartmani Banjica
Vila Natalija
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov

Do├Ęek Nove godine

Do├Ęek Nove godine Sokobanja

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Sokobanja

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2018 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe mogu├Žnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu mogu├Žnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2018 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vau├Ęera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko na├Ęina u nekoliko kategorija:

Sokobanja vau├Ęeri

Statistika

Na sajtu su trenutno 0 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas9
mod_vvisit_counterJuce170
mod_vvisit_counterOve nedelje1507
mod_vvisit_counterOvog meseca3705