Skip to content

Na istoku neĆĄto novo
U ponedeljak, 31. januara 2011. godine u 13.00 Ăšasova, u Njegoševoj 77 u Beogradu, Regionalna agencija za razvoj istoĂšne Srbije - RARIS, odrĆŸala je prezentaciju investicionih potencijala TimoĂške krajine/istoĂšne Srbije, nazvanu "Na istoku nešto novo".

Prezentacija se organizuje za predstavnike stranih misija u Beogradu, predstavništva inostranih privrednih komora, privredne predstavnike, za predstavnike poslovnih udruĆŸenja i investicionih fondova.

Prezentaciju investicionih potencijala otvoriĂŠe Branimir KuzmanoviĂŠ - predsednik beogradske opštine VraĂšar i Kristof Ajhen - šef sektora za privrednu saradnju Ambasade NemaĂške u Beogradu.

Na prezentaciji ĂŠe govoriti: BoĆŸidar Laganin direktor Agencije za strana ulaganja i promociju izvoza (SIEPA), Vladan JeremiĂŠ - direktor RARIS-a, Davor VeliĂškovski - generalni menadĆŸer koji je proglašen za izvoznika godine 2009. godine i DJankarlo Kosta - direktor poljoprivrednog dobra "Salaš".

Cilj prezentacije jeste da se skrene paĆŸnja na region koji obiluje moguĂŠnostima za uspešno poslovanje, ali koji investitori još uvek nisu dovoljno prepoznali kao pogodan za ulaganje.


Grad Negotin
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Statistika

Na sajtu su trenutno 2 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas2
mod_vvisit_counterJuce198
mod_vvisit_counterOve nedelje437
mod_vvisit_counterOvog meseca4291