Skip to content

Sokobanja

Reklame


Sokobanja smestaj
Apartmani Bajiæ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Pansion Sunny
Apartmani Markovic
Na istoku neŇ°to novo
U ponedeljak, 31. januara 2011. godine u 13.00 √®asova, u Njegoševoj 77 u Beogradu, Regionalna agencija za razvoj isto√®ne Srbije - RARIS, odrŇĺala je prezentaciju investicionih potencijala Timo√®ke krajine/isto√®ne Srbije, nazvanu "Na istoku nešto novo".

Prezentacija se organizuje za predstavnike stranih misija u Beogradu, predstavništva inostranih privrednih komora, privredne predstavnike, za predstavnike poslovnih udruŇĺenja i investicionih fondova.

Prezentaciju investicionih potencijala otvori√¶e Branimir Kuzmanovi√¶ - predsednik beogradske opštine Vra√®ar i Kristof Ajhen - šef sektora za privrednu saradnju Ambasade Nema√®ke u Beogradu.

Na prezentaciji √¶e govoriti: BoŇĺidar Laganin direktor Agencije za strana ulaganja i promociju izvoza (SIEPA), Vladan Jeremi√¶ - direktor RARIS-a, Davor Veli√®kovski - generalni menadŇĺer koji je proglašen za izvoznika godine 2009. godine i DJankarlo Kosta - direktor poljoprivrednog dobra "Salaš".

Cilj prezentacije jeste da se skrene paŇĺnja na region koji obiluje mogu√¶nostima za uspešno poslovanje, ali koji investitori još uvek nisu dovoljno prepoznali kao pogodan za ulaganje.


Grad Negotin
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Vila √ąair
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Apartmani Banjica
Vila Natalija
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov

Doèek Nove godine

Doèek Nove godine Sokobanja

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

SmeŇ°taj

Sokobanja

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2018 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguænost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguænost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2018 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauèera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naèina u nekoliko kategorija:

Sokobanja vauèeri

Statistika

Na sajtu su trenutno 1 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas5
mod_vvisit_counterJuce170
mod_vvisit_counterOve nedelje1503
mod_vvisit_counterOvog meseca3701