Skip to content

Sokobanja

Reklame


Sokobanja smestaj
Apartmani BajiƦ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Pansion Sunny
Apartmani Markovic
Festival cveƦa 2011.
 Festival cveƦa je tradicionalna manifestacija, koja se održava od 2005. god., u organizaciji OTKS Sokobanja, i svake godine beleži sve veƦu poseƦenost. UĆØešĆ¦e na sajmu je izvanredna prilika za rasadnike i poljoprivredna gazdinstva, koji se bave proizvodnjom i prodajom cveƦa i ukrasnih biljaka, da promovišu svoje proizvode i da ostvare poslovnu saradnju sa institucijama koje brinu o javnom zelenilu i cvetnim površinama u Sokobanji. Osim toga, Sokobanju u vreme prvomajskih praznika poseti veliki broj turista, oko 30.000, a i znaĆØajan broj Sokobanjaca pokazuje veliko interesovanje za ovaj sajam, jer Sokobanja, kao poznato turistiĆØko mesto, ima veliki broj bašti i vrtova.
Sve informacije u vezi sajma možete dobiti putem telefona na br. 018/833-988 i 833-978 . Ukoliko ste zainteresovani za uĆØešĆ¦e na sajmu, ispod teksta možete preuzeti prijavu, koju treba popuniti štampanim slovima i poslati poštom na adresu: Organizacija za turizam, kulturu i sport, Trg osloboĆ°enja br. 2, 18230 Sokobanja, ili faksom 018/833-978 ili putem elektronske pošte na adresu: ticsoko@yahoo.com.


Izvor: Soobanja.rs

Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Vila ƈair
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Apartmani Banjica
Vila Natalija
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov

DoĆØek Nove godine

DoĆØek Nove godine Sokobanja

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

SmeŔtaj

Sokobanja

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2018 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguƦnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguƦnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2018 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauĆØera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naĆØina u nekoliko kategorija:

Sokobanja vauĆØeri

Statistika

Na sajtu su trenutno 0 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas53
mod_vvisit_counterJuce223
mod_vvisit_counterOve nedelje959
mod_vvisit_counterOvog meseca3371