Skip to content

Prezentacija "Sokobanje" u Parizu

 U rezidenciji ambasadora Srbije u Parizu 22. marta odrzana je prezentacija 5 Specijalnih Bolnica u 5 banja Srbije medju kojima je bila i Specijalna bolnica "Sokobanja".

U desetominutnoj prezentaciji, predstavili smo svoje usluge i Sokobanju, kaĆŸe direktorka Specijalne bolbice Sokobanja, Ljiljana IsakoviĂŠ.

Prezentaciju su zajedniĂški organizovali ambasada Republike Srbije u Francuskoj, TuristiĂška organizacija Srbije, UdruĆŸenja RH centara, Predstavnici Skupštine dijaspore Srba u Francuskoj, produkcija Medijapoint, predstavnici PKS u Parizu.

Predstavili su se direktori Specijalnih bolnica Sokobanje, VrnjaĂške banje, Banje KoviljaĂše, Ribarske banje i Banje KanjiĆŸe.  Delegaciju iz Srbije Ăšinili su i predstavnici Ministarstva zdravlja i Ministarstva ekonomije i regionalnog razvoja RS.  Zainteresovanost za korišĂŠenje usluga naših banja i korišĂŠenje usluga Sokobanje i Specijalne bolnice Sokobanja je velika, izjavila je Ljiljana IsakoviĂŠ.

Vesna BlagojeviĂŠ, PR menadĆŸer specijalne bolnice Sokobanja govori o promociji Sokobanje na domaĂŠem i stranom trĆŸištu.Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Statistika

Na sajtu su trenutno 0 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas6
mod_vvisit_counterJuce198
mod_vvisit_counterOve nedelje441
mod_vvisit_counterOvog meseca4295