Skip to content

Sokobanja

Reklame


Sokobanja smestaj
Apartmani BajiƦ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Pansion Sunny
Apartmani Markovic
Projekti NIP-a za jug Srbije
Državni sekretar u Ministarstvu ekonomije i regionalnog razvoja Milan ÐokiƦ uruĆØio je juĆØe Pirotu ugovore o izvoĆ°enju radova u okviru 14 projekata koji se realizuju sredstvima Nacionalnog investicionog plana medju kojima je i sportska sala u Sokobanji.

iz NIP-a za Sokobanju

Od ovih sredstava biƦe izgraĆ°ena 2 vrtiƦa u Požarevcu i Nišu, biƦe rekonstruisane saobraƦajnice u Kraljevu, OseĆØini, Vlasotincu i Svrljigu. Grad Niš dobio je sredstva i za rekonstrukciju jedne škole, dok Ʀe se u Knjaževcu poboljšati energetska efikasnost škole.

Kraljevo je dobilo sredstva i za rekonstrukciju Narodnog muzeja. Pirot Ʀe sredstva koja su odobrena iskoristiti za rekonstrukciju Trga pirotskih ratnika. U Trsteniku i Soko banji biƦe rekonstruisane dve sportske hale. Sokobanjski projekat ima za cilj završetak sportske sale u Sokobanji, a vrednost radova je 53 miliona dinara. Radovi Ʀe biti okonĆØani do Nove godine, a od dana uvodjenja izvoĆ°aĆØa radova 120 radnih dana. Državni sekretar DjokiƦ je rekao da je cilj da Sokobanja u narednom periodu izgleda drugaĆØije i da do narednog Dana opštine ima još zapoĆØetih projekata.

Kompletna vrednost dodeljenih sredstava je 762 miliona dinara dok svi projekti zajedno sa uĆØešĆ¦ima lokalnih samouprava vrede preko 900 miliona.

- U narednom periodu lokalne samouprave moraju da pokažu i više inicijative za regionalne projekte. Na taj naĆØin Ʀe se pospešiti razvoj Srbije. OĆØekujem da opštine i gradovi uskoro dobiju mnogo veƦa sredstva, ali Ʀe država i nadalje morati da pomaže infrastrukturne projekte u najsiromašnijim opštinama - kaže ƐokiƦ.
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Vila ƈair
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Apartmani Banjica
Vila Natalija
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov

DoĆØek Nove godine

DoĆØek Nove godine Sokobanja

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

SmeŔtaj

Sokobanja

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2018 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguƦnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguƦnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2018 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauĆØera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naĆØina u nekoliko kategorija:

Sokobanja vauĆØeri

Statistika

Na sajtu su trenutno 1 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas110
mod_vvisit_counterJuce253
mod_vvisit_counterOve nedelje363
mod_vvisit_counterOvog meseca5805