Skip to content

Sokobanja

Reklame


Sokobanja smestaj
Apartmani Bajiæ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Pansion Sunny
Apartmani Markovic
U Sokobanju po mladost
rusi @ sokobanja

Oko 10.000 domaæih i stranih gostiju ovog leta se odmara u banji. Cena pansiona u hotelima kreæe se od 1.300 do 2.500 dinara.
Na sre√¶u turisti√®kih poslenika i Ňĺitelja Sokobanje gde 90 odsto njih uglavnom egzistira od turizma, loš start na po√®etku godine po svemu sude√¶i ne√¶e se odraziti na ukupnu ovogodišnju turisti√®ku sezonu.

Trend rasta broja gostiju se nastavlja, pa tako blagodeti banje pod Ozrenom trenutno koristi 10.000 gostiju, koliko ih je bilo i prethodnog meseca.
Ovo su zvanièni podaci, a po tradiciji, i ove godine ima i neprijavljenih gostiju. Prema nekim raèunicama, takvih je najmanje 20 odsto od legalnih posetilaca, uprkos èestim kontrolama turistièke policije.

Sokobanja u hotelskim kapacitetima raspolaŇĺe sa oko 2.500 leŇĺajeva, dok se cena pansiona kre√¶e od 1.300 do 2.500 dinara. Tu je i oko 12.000 kreveta u privatnom smeštaju, za koje treba izdvojiti od 400 do 700 dinara, u zavisnosti od kategorije. I ove, kao i cene ostalih usluga uglavnom su na prošlogodišnjem nivou.

"Kao i svake predhodne, i ove sezone dobro smo se pripremili da do√®ekamo naše goste, kojih je iz svih krajeva Srbije pa i iz inostranstva", kaŇĺe Novica Mijalkovi√¶, direktor „Lepterije“, najve√¶eg ugostiteljsko-turisti√®kog preduze√¶a u banji, √®iji su svi kapateti popunjeni i gde se traŇĺi leŇĺaj više.

"Jul je bio bolji od juna, a o√®ekujemo da avgust nadmaši prethodni mesec. Bi√¶emo zadovoljni ako narednih meseci budemo imali bar polovinu gostiju od sadašnjih", dodao je.

Ponuda Sokobanje oboga√¶ena je ovog leta obilascima Sesela√®ke pe√¶ine, odlazak na Ozren, u manastir √źunis i brojna izletišta. Statistika govori da je ova banja, u prvih šest meseci, zabeleŇĺila rast broja gostiju od 36 odsto u odnosu na isti period lane. Tako je, odmah posle Zlatibora, postala drugi najpose√¶eniji turisti√®ki centar u zemlji.Komentari (1)Add Comment
masni krkanluk
napisao zedni Mile , 06, August, 2011
Nemojte vise da 'ranite ove novinare da pisu ovakve gluposti. Ubice ih holesterol. ;)
Prijavite neodgovarajući komentar
glasaj protiv
glasaj za
Glasova: +7

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Vila √ąair
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Apartmani Banjica
Vila Natalija
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov

Doèek Nove godine

Doèek Nove godine Sokobanja

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

SmeŇ°taj

Sokobanja

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2018 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguænost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguænost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2018 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauèera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naèina u nekoliko kategorija:

Sokobanja vauèeri

Statistika

Na sajtu su trenutno 1 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas114
mod_vvisit_counterJuce253
mod_vvisit_counterOve nedelje367
mod_vvisit_counterOvog meseca5809