Skip to content

Sokobanja

Reklame


Sokobanja smestaj
Apartmani Bajiæ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Pansion Sunny
Apartmani Markovic
҆ta treba posetiti u Sokobanji?
Nalazi se u jugoisto√®noj Srbiji, u istoimenoj planinsko kotlinskoj-regiji, na obalama reke Moravice, u dolini izmedju planina Rtanj i Ozren.NajbrŇĺe se dolazi autoputem Beograd – Niš, isklju√®ivši se kod Aleksinca. Od Beograda je udaljena 234, od Niša 60, od Aleksinca 30 km.

Izletište Lepterija je najpose√¶enije izletište u Sokobanji. Od centra Sokobanje udaljeno je oko 1,5 km i do njega se moŇĺe do√¶i stazom koja vodi duŇĺ obala reke Moravice.Vodopad Ripaljka koga gradi reka Gradašnica, nalazi se nedaleko od ulaza u park Specijalne bolnice na Ozrenu. To je jedan od najve√¶ih i najlepših vodopada u Srbiji, √®ija je visina 17,5 metara.U centru Sokobanje nalazi se tursko kupatilo, Amam koje je obnovljeno ovih godina pa ga posetioci mogu koristiti na slièan naèin kao njihovi srednjevekovni prethodnici.

Izgradili su ga Turci na temeljima rimskih termi u XV veku.Sokobanja je u doba Turaka bila varošica sa kupatilima za koja se navodi da su "lepo gra√įena, ozidana mermerom i drŇĺe se vrlo √®isto". Turci su dolazili u Banju sa svih strana, pa i iz daleke Azije.
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Vila √ąair
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Apartmani Banjica
Vila Natalija
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov

Doèek Nove godine

Doèek Nove godine Sokobanja

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

SmeŇ°taj

Sokobanja

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2018 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguænost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguænost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2018 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauèera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naèina u nekoliko kategorija:

Sokobanja vauèeri

Statistika

Na sajtu su trenutno 0 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas93
mod_vvisit_counterJuce253
mod_vvisit_counterOve nedelje346
mod_vvisit_counterOvog meseca5788