Skip to content

Sokobanja

Reklame


Sokobanja smestaj
Apartmani Bajiæ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Pansion Sunny
Apartmani Markovic
Omladinski kamp na Bovanskom jezeru
Od 14. do 20. avgusta na Bovanskom jezeru se odrŇĺava Internacionalni omladinski kamp inovacija „BOVAN 2011.“

U√®eš√¶e je uzelo preko sedamdeset mladih uzrasta izme√įu 18 i 30 godina, aktivnih √®lanova i volontera omladinskih udruŇĺenja, neformalnih grupa, NVO-a u svojim lokalnim sredinama koji su spremni da u√®e i sti√®u nova znanja, veštine i sposobnosti.

Kamp okuplja uèesnike iz Danske, Grèke, Slovenije, Makedonije, Bugarske, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Crne Gore i Srbije.Glavni ciljevi kampa se odnose na sklapanje novih prijateljstava i saradnja izme√įu razli√®itih organizacija i udruŇĺenja, upoznavanje i uŇĺivanje u prirodnim i kulturnim lepotama opštine Aleksinac i okoline, razvijanje saznanja i veština usmerenih na o√®uvanje prirode, inovativni pristup u razvoju preduzetništva kroz timski rad, sticanje novih znanja i veština u razli√®itim sportskim aktivnostima, razvoj demokratske kulture tolerancije i razumevanja izme√įu razli√®itih kultura i naroda.

Kamp organizuju Kancelarija za mlade opštine Aleksinac i Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj opštine Aleksinac u partnerstvu sa Odredom izvi√įa√®a „Šumatovac“ i Crvenim krstom Aleksinac uz podršku  partnera iz Danske.
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Vila √ąair
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Apartmani Banjica
Vila Natalija
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov

Doèek Nove godine

Doèek Nove godine Sokobanja

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

SmeŇ°taj

Sokobanja

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2018 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguænost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguænost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2018 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauèera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naèina u nekoliko kategorija:

Sokobanja vauèeri

Statistika

Na sajtu su trenutno 0 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas85
mod_vvisit_counterJuce253
mod_vvisit_counterOve nedelje338
mod_vvisit_counterOvog meseca5780