Skip to content

Sokobanja

Reklame


Sokobanja smestaj
Apartmani BajiƦ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Pansion Sunny
Apartmani Markovic
Otvaranje izložbe ā€œFoto izazov Sokobanja 2011"


Finale fotkonkursa “Foto izazov Sokobanja 2011“ zakazano je za nedelju 21. avgusta u 20 sati. 40 najboljih fotografija je predstavljeno publici na izložbi u Galeriji legatu Miluna MitroviƦa. Tema ovogodišnjeg fotokonkursa bila je „Sokobanja zauvek tvoja“ a tokom konkursa pristiglo je više od 150 radova.

ƈlanovi žirija Saša DjordjeviƦ iz Niša, Vladimir GogiƦ iz Smedereva i Darko Dozet iz Novog Sada, inaĆØe uĆØesnici nedavno održane „Foto video kolonije Sokobanja 2011″ imali su težak zadatak da od mnoštva odliĆØnih fotografija odaberu 40 najkreativnijih koje Ʀe biti predstavljene publici. Tokom sveĆØanog otvaranja proglašene su 3 prvoplasirane fotografije ĆØiji su autori novĆØano nagraĆ°eni.  Nagradni fond je ove godine uveƦan za 10.00 dinara, pa je tako prva nagrada 30.000, druga 20.000 a treƦa 10.000 dinara.

Organizator fotokonkursa i same izložbe je Organizacija za turizam, kulturu i sport Sokobanja koja Ʀe fotografije koristiti u promotivne svrhe.

Prvo mesto i 30.000 dinara osvojila je Marina PetroviƦ iz Sokobanje sa fotografijom Vrmdžansko jezero. Drugo mesto i 20.000 dinara osvojio je Miodrag BožoviƦ iz Sokobanje, a treƦe i nagradu u vrednosti od 10.000 dinara Snežana JovanoviƦ takoĆ°e iz Sokobanje. TroĆØlani žiri dodelio je i 3 pohvale: Nikoli MilenkoviƦu iz Sokobanje, Snežani JovanoviƦ iz Sokobanje i Milanu StojkoviƦu iz Niša.

Izložba IV "Foto izazova" je otvorena do 1. septembra u galeriji Legata Miluna MitroviƦa.
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Vila ƈair
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Apartmani Banjica
Vila Natalija
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov

DoĆØek Nove godine

DoĆØek Nove godine Sokobanja

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

SmeŔtaj

Sokobanja

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2018 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguƦnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguƦnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2018 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauĆØera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naĆØina u nekoliko kategorija:

Sokobanja vauĆØeri

Statistika

Na sajtu su trenutno 0 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas99
mod_vvisit_counterJuce253
mod_vvisit_counterOve nedelje352
mod_vvisit_counterOvog meseca5794