Skip to content

Sokobanja

Reklame


Sokobanja smestaj
Apartmani Bajiæ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Pansion Sunny
Apartmani Markovic
OdrŇĺana trka 4 elemenata
“Four elements” trka koja predstavlja najteŇĺu sportsku bitku u istoriji outdoor sportova, po prvi put je odrŇĺana na severnoj strani Rtnja, preko VrmdŇĺe do Bovanskog jezera a u organizaciji Saveza ekstremnih sportova Srbije.U√®estvovalo je 5 timova od kojih je jedan bio strani. Svaki tim sastojao se od pet razli√®itih sportskih individualaca: Trka√® -maratonac, paraglajderista, pliva√®, kajakaš i mauntinbajker i svaki od njih takmi√®io se u svom elementu. Prvi tim je isao 9h i 18min a najbrzi trkac je za sat i 3 minuta bio na vrhu Rtnja.

Sve je proteklo u najboljem redu, takmi√®ari su oduševljeni stazama, a u planu je da slede√¶e godine manifestacija bude još masovnija. oOve godine takmi√®enje je bilo zatvorenog tipa, sledece godine - otvorenog karaktera.
 
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Vila √ąair
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Apartmani Banjica
Vila Natalija
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov

Doèek Nove godine

Doèek Nove godine Sokobanja

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

SmeŇ°taj

Sokobanja

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2018 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguænost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguænost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2018 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauèera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naèina u nekoliko kategorija:

Sokobanja vauèeri

Statistika

Na sajtu su trenutno 1 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas140
mod_vvisit_counterJuce211
mod_vvisit_counterOve nedelje2198
mod_vvisit_counterOvog meseca7359