Skip to content

PesniĂški maraton "SOKOBANjA 2011"
Propozicije maratona

Slobodna tema, pesma ne duĆŸa od 40 stihova, uz uslov da do sada nije objavljivana i nagraĂ°ivana na veĂŠ odrĆŸanim konkursima i maratonima. Pesma mora biti otkucana ili Ăšitko prepisana na listu hartije uz ime i prezime autora i naziv knjiĆŸevnog kluba iz koga autor dolazi. Ako autor nije Ăšlan knjiĆŸevnog kluba napisaĂŠe samo grad iz koga dolazi. DeĂšija poezija i poezija za decu mogu se Ăšitati samo u revijalnom delu. O nagradama i eventualnim pohvalama odluĂšivaĂŠe struĂšni ĆŸiri i ĆŸiri publike na maratonu.

Posle maratona biĂŠe organizovano druĆŸenje za sve uĂšesnike uz skromnu zakusku. Ujedno Vas sa ĆŸaljenjem obaveštavamo da KnjiĆŸevni klub "Sokolovo pero" nije u moguĂŠnosti da Vam plati putne troskove i troškove eventualnog smeštaja. One koji se odluĂše za sutobuski prevoz obaveštavamo da je poslednji autobus u pravcu Aleksinca i Niša u 20:00 Ăšasova.

Molimo Vas da nas do 1. septembra obavestite o Vašem uĂšešĂŠu na maratonu na telefone 018/830-962 ili 064/473-18-12.Dobro došli! Vidimo se u Sokobanji!
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Statistika

Na sajtu su trenutno 1 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas69
mod_vvisit_counterJuce227
mod_vvisit_counterOve nedelje69
mod_vvisit_counterOvog meseca519