Skip to content

Sokobanja

Reklame


Sokobanja smestaj
Apartmani Bajiæ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Pansion Sunny
Apartmani Markovic
Metropolis u Sokobanji
Nedeljni magazin Metropolis - elitna televizijska emisija iz oblasti kulture i umetnosti. Uredni√®ki tim: Mirjana Bjelogrli√¶, Neda Val√®i√¶-Lazovi√¶, Maja Skovran, Radmila Radakovi√¶ i Danijela Pureševi√¶

Nedeljni magazin Metropolis koji proizvodi Redakcija za kulturu i umetnost jeste elitna televizijska emisija iz oblasti kulture sa najduŇĺim "staŇĺom" u √®itavom našem medijskom prostoru. Prva je emitovana novembra 1993. godine.Ova emisija, koja je opstala kroz mnoge politi√®ke i kadrovske promene i sa√®uvala svoju autonomiju i autenti√®nost, osim informacija iz sveta kulture, sadrŇĺi i niz analiza, kritika, komentara i tv eseja, a √®esto donosi i ekskluzivne razgovore sa stranim i doma√¶im stvaraocima.

Emisiju Metropolis realizuje uredni√®ki tim: Mirjana Bjelogrli√¶, Neda Val√®i√¶- Lazovi√¶, Maja Skovran, Radmila Radakovi√¶ i Danijela Pureševi√¶, a rubrike potpisuju, za razli√®ite oblasti, kompetentni urednici Redakcije za kulturu i umetnost: Nebojša Popovi√¶, Jasmina Vrbavac, Branka Krilovi√¶, Vojislav Karanovi√¶ i drugi.

Emisija traje 30 minuta i emituje se èetvrtkom u 20.30 èasova na Drugom programu RTS-a. Svakog èetvrtog utorka u mesecu, u terminu od 22.20, emituje se i Metropolis u Srbiji, urednika Svetlane Iliæ.

Izvor: RTS
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Vila √ąair
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Apartmani Banjica
Vila Natalija
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov

Doèek Nove godine

Doèek Nove godine Sokobanja

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

SmeŇ°taj

Sokobanja

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2018 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguænost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguænost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2018 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauèera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naèina u nekoliko kategorija:

Sokobanja vauèeri

Statistika

Na sajtu su trenutno 1 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas149
mod_vvisit_counterJuce211
mod_vvisit_counterOve nedelje2207
mod_vvisit_counterOvog meseca7368